Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (973)

plakát

Proč? 13x proto - Školní výlet (2020) (epizoda) 

Dobře, naprosto souhlasím s tím, že scénáristi při této epizodě určitě něco brali a to, že všichni mají z ničeho nic halucinace je totálně mimo mísu. Více méně všechno, co se v epizodě stalo bylo naprosto nelogické a hlavně absolutně nereálné, ale ve finále se příběh přes to všechno vyvíjel skvěle. Zatím tři, možná ale po shlédnutí celé řady snížím všem epizodám čtvrté série jednu hvězdičku.

plakát

Proč? 13x proto - Valentýn (2020) (epizoda) 

Co to do prdele...?! Bože můj, a jsme zase zpátky u toho, že si scénář protiřečí v té samé epizodě ... Něříkal Clay, že je mu to jedno, ať si s tou informací dělá dotyčný, co chce? Tak proč dál zvedal ty telefony? Ostatní dějová linka úžasná, hlavně ta Alexe, ale bohužel tomu nemůžu dat víc než dvě ... Toto už je opravdu hodně mimo ...

plakát

Proč? 13x proto - Prohlídka univerzity (2020) (epizoda) 

Začíná se to vyvíjet opravdu špatným směrem ... Teda aspoň co se týče Claye. Tvůrci jeho postavu úplně zbytečně "zahodili", chování obrátil o sto stupňů a jeho psychické stavy už přebírají většinu epizody ... 13RW zvládlo naprosto všechno, mentální problémy ale vůbec neumí. Zbytek děje vcelku zajímavý, tak si říkám, že by stačilo se zbavit Claye a Ani a vlastně by to bylo znovu příjemně dívatelné.

plakát

Proč? 13x proto - Vánoční prázdniny (2020) (epizoda) 

Dávám tři, možná ale půjdu ještě níž. Zase jsme u Claye a jeho halucinací, fakt super, ale nezájem ... Epizoda úplně o ničem. Snad se to ještě nějak rozjede.

plakát

Proč? 13x proto - Ať mrtví pohřbívají svoje mrtvé (2019) (epizoda) 

No do prdele! Tak to jsem nečekala. Luxusní, totálně luxusní závěr! Tato řada bylo o sto stupňů lepší jak ta předchozí, a to i přes to, že Ani je ta nejotravnější postava která se kdy v kterém seriálu objevila a i přesto, že některé části byly fakt příšerné. Líbí se mi, že i když se tvůrci snažili udělat z naprosto zkažených lidí rádoby svatoušky, kteří za toi vlastně podle některých nemohli, nakonec přece jenom dostali to, co si zasloužili. Skvělé překvapení, šest hvězdiček.

plakát

Proč? 13x proto - A pak se strhla mela (2019) (epizoda) 

Sice to byla epizoda plná motivačních keců, ale to mi překvapivě tentokrát vůbec nevadilo. Super vývoj děje, ta scéna s "I am a survivor" mi asi v hlavě zůstane ještě dlouho. Ještě teď mám husí kůži.

plakát

Proč? 13x proto - Pár věcí, které jsem ti neřekla (2019) (epizoda) 

Konečně se něco dělo více méně skoro celý díl. Stále mi sice nesedí proměna Bryce - ano, pro seriál je to ideální, ale takto to bohužel v reálném životě prostě nechodí. Přiznávám ale, že ve finále se z jeho postavy opravdu vyklubal člověk, který se opravdu chtěl změnit. Záměr tvůrců smozřejmě chápu, nejdřív ho zabijou, a všichni mají radost, nakonec ho ale všichni oplakávají i přes to, jaké neskutečné hovado to v prvních dvou sériích bylo. Celkově se ale jednalo o luxusní díl se skvělým vývojem. Teda až na tu zvědavou p*ču Ani, ale tentokrát naštěstí moc prostoru nedostala.

plakát

Proč? 13x proto - Smyčka se utahuje (2019) (epizoda) 

Tak luxusní rozjezd tato epizoda měla! Ale samozřjemě když je výborná první půlka, zákonitě se to musí v té druhé zase všechno pos*at ... Proč se furt Ani musí sr*t do věcí, o kterých nic neví a ani vědět nemůže?! Ale hlavně, že všechno ví a naprosto každý je 100% ten opravdový podezřelý ...