Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (20)

plakát

Nene (2022) 

Ale jo.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Jediné, co na tom dává smysl, je fakt, že v titulcích nebylo jediné jméno. Nikdo s tím nechce být spojován.

plakát

Zase máme plný dům (2016) (seriál) 

Vejde John Stamos - publikum nadšeně výská. Mimino mu zamává - publikum je dojaté. Mimino koukne do kamery a odhodí dudlík - publikum se směje.

plakát

Jetelín (2016) (seriál) odpad!

Toto je duvod, proc i hodne spatnym filmum/serialum davam jednu hvezdu - abych to oddelil od takoveho odpadu.

plakát

Jedlíci aneb Sto kilo lásky (2013) odpad!

Nechápal jsem motivace chování veškerých postav a u většiny scén jsem nechápal, co právě touto scénou chtěl tvůrce divákům sdělit. Nechápu, jak se tvůrci daří do svých výtvorů nalákat tolik známých tváří. Jsem asi nechápavý. P.S.: Doporučuji tento film Regině Rázlové. Ještě má šanci odstoupit.

plakát

The Carrie Diaries (2013) (seriál) 

Hudba a atmosféra 80. let. V sekci podobné bych spíš viděl 90210 a Gossip Girl a v té společnosti je Carrie vítěz. Trailer jsem hodnotil 40%. Pilot dává naději. 70%.

plakát

Dallas (2012) (seriál) 

Myslím, že znělka přesně vystihuje seriál. Mírně vylepšená klasika. Tvůrci nebyli příliš odvážní, aby se snažili uchvátit novou generaci. Jde prostě o 15. sérii původního Dallasu. Sledovanost prvních 2 epizod byla na TNT dost slušná (6,86 milionů). Výběr nových představitelů není špatný (Brester, Metcalfe, Gonzalo, Henderson, Strong), původní postavy nepůsobí v seriálu zbytečně jako v případě 90210 a Melrose Place, intenzita intrik je vyšší, ale nepřesahuje únosnou míru. Tvůrci prohlásili, že budou ignorovat poslední 2 televizní filmy, ale vzhledem k faktu, že od událostí Války Ewingů uběhlo 14 let, tak je ani nemusí popírat. Myslím, že tento pokus si zaslouží větší prostor než je 10 epizod a doufám v minimálně 3 sezóny. Beru to tak, že první série má tvořit pouze přechod od starého Dallasu k novému. Doufám, že fámy o možném "cliffhangeru" 1.sezóny jsou pravdivé:o)

plakát

Magadheera (2009) 

Mozek je nutné přenout do "standby" a pak se člověk baví.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Bella a Edward se připravují na svatbu. Bella a Edward mají svatbu. Bella a Edward jedou na svatební cestu. Bella a Edward mají svatební noc. Bella a Edward hrají šachy na pláži. Tak a polovina poloviny závěrečné čtvrtiny seriálu je za námi.

plakát

Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny (2009) 

Nevím, do jaké míry měly být postavy idioti a kde začíná idiocie scénáristy. V raftu je díra, takže do něj teče voda??? Raft se blíží k vodopádu, takže je nutné přestat pádlovat a začít vylévat vodu? Možná měla být ve filmu původně pramice:o)) Já vím, je to pitomý sequel, který je určený pro dvd, ale i tak. A "zápletka"? Lepší bych vymyslel během 5 minut.