Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (1 085)

plakát

Bright (2017) 

Místo rasismu druhismus, to by si některé neziskovky teprve chrochtly! Jinak docela solidní hříčka s přehnanou nesmrtelností gerojů a přepálenou rolí náhody. Dotáhne-li se pokračovačka, nevynechám.

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

To vám je ale blbost, až se i saharské duny zelenají. Ovšem se spoustou přírody a dráždičem klitorín, který sebou na každé liáně mrská jako jojo, což zjevně k zisku stačí. Hvězda navíc za nepominutí faktu, že opičáček je silově vybavenější lidáčka.

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

No ne, prostě.... píča je to. Eklhaftní. Samice to asi ba, neb též potřebují své snové fantasie. Raději však nezkoumat, o čem ve skutečnosti sní.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Tak jsem si říkal, po přečtení některých z mých oblbených, se kterými se většinou shodnu skoro jako Čuk s Gekem, že z tohoto ranra se mi bude chtít blade. A ono ne. Vizuálně perfektní, logika pokulhává o dost méně, než v prvním spektáklu, Ford zde opět působí jako amatérský neherec, takže korelace zajištěna. Pravda, natáhnout film na šestnáct a půl týdne nebylo asi nutné, jenže co už. Když má člověk dosti času, protože nespsavost je dar nedar, tak.... A vůbec, takto vyhajpované hepyjendy mou duši vždy potěší.

plakát

Brimstone (2016) 

Ta jedna hvězda je z nebe spadlá jen za to, že se úvod táhl jako nožka za mrtvičkářem. Kdo však vytrvá, neprohloupí. Pokud někteří z vás vnímají snímek jako feministickou agitku, budiž. Já se obávám, že tomu tak není. Mezi námi, muži, je hovad sdostatek, a to i bez honu na čarodejnice v podobě mýtů píčovin. Sám jsem příkladem. Bylo by dosti tendenční film kvůli momentánímu záchvatu amerického puritánsko - zlodějského likvidování lidské přirozenosti odsuzovat. Ostatně - ten je možný jen proto, že zmrdství je mezi samečky i samičkami zastoupeno procentuálně... tak nějak stejně.

plakát

Kite (2014) 

Rok dva čtrnáct neměl Samuel dobrý, ne ne. Nejdříve se výměnou za skládací saunu upsal Finům k čurákování s parožnatým harantem, aby ,,Sejmul prezidenta", a následně si zaskočil do právě komentované mrdiny vydělat se na chléb svůj vezdejší ještě více. Jestli se mu takhle sralo všechno, tak se musel na silvestra těšít jako Ježíšek na chanuku. Nejspíše v tomto neblahém járu zaplatil daně omylem trojmo, hemoroidy se mu spustily v takovém vydání, že si na ně šlapal, a na zahradě mu vyrostl vulkán.

plakát

Nepřátelská zóna (2017) 

Gonzálesům spadla kopéra. Tři šokující věci to s sebou nese. Za prvé, že na to mají, i když jim více, než čtvrtina mládeže vyžírá pracák. Asi to platí Katalánci. Za druhé pak zde řada dumatelů nepodchytila fakt, že jde o film dle skutečné historky (byť okresního formátu). A za třetí v reálu (dle fotografií) vypadají doktorka i švestra, co neumí ve stanu zhasnout, podstatně lépe, než obsazené filmové divy. Když se dokážete těmito šoky prokutat, tak vás čeká veskrze průměrný válečný filmík, odehrávající se v zemi radosti, lásky a svobody.

plakát

Lajna - Bůh (2017) (epizoda) 

Proč to nejde komentovat jako celek, ptá se mé já? Zvídavé? Nějaká chybka, ne? Tak si to zhovnotím u posledního dílu, ono to je stejně šumák, čte mě jen máma, aby mi mohla hubovat za eané výrazivo. Formát podobný jako u Vyšehradu, ovšem s natažením stopáže přichází i snaha o ,,hlubší" vykreslení figur či propracovanější ,,zápletku". Ano, uvozovky jsou zde zcela záměrně. Přesto došlo k nečekanému - Lajna je lepší, než Štáfkovo dribling. Možná i proto, že hokejisté mají ve společnosti jaksi vyšší úctu (ne snad, že by se od kopaček nějak intelektuálně lišili, ale většinově se alespoň permanentně nepovalují po ploše, filmování se jakž takž drží v mantinelech.... a gelovat si plešku pod helmu je ztráta času, ten tedy zbývá i na nějaké výkony). Pokud se vnímá použití Láďi Růžičky jako kruté, zkusím hodit můj úhel pohledu - jen legendy lze skutečně kvalitně parodovat, srajdy nikdo nezná. No a klasický dovětek, některé fórky lepší, jiné horší, kdyby se tomu dalo více času a péče, mohlo by jít o vyslovený hit, obsazení sedlo moc pěkně. Chtěl bych vidět Langoše s Růžou, jak si o tom v podroušeném stavu pohovoří. Silnější tři, ale nadzvednu, abych nějak odlišil od čutseroše.

plakát

Vyšehrad (2016) (seriál) 

Masivní pochvala za minutáž. Někdy lepší, jindy horší satirické šlehy rozohdně podpořila. A Štáfka je už takhle všude příliš, proč to šponovat ještě víc.

plakát

Rychlejší (2010) 

Kráčející pomsta tak, jak ji máme (vcelku) rádi. Kazí to Dvejnovo flešbeky, neboť díky nim zjišťujeme nejen, že neumí hrát, ale též, že ve filmu znázorňuje přerostlé dítě. Bývalý Angelinin manža zde pak skutečně ztvárníl Bílého Blba Thorntona, tam není co vytknout, filigránský zabijáček Cohen je ve svém pasování s živelnou silou Rocka též docela zábavný. Vlastně se to dá vidět, ne, že ne.