Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (1 085)

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Blábol nad blábol. Souhlas s 666teenem. Další film kterému ubližuje, že se hlásí ku své předloze. Co to pak dělá té předloze, to se raději ani neptat. Protože kdyby název stál třeba v podobě: Jarda Poklop, legenda o tom, jak kdekoho, někoho, toho i onoho, vykuchal, tak by šlo o trikově perfektní a dějově snesitelnou fantasmagorii. Která by si samozřejmě od kulyčka vysloužila razítko z hezčí brambory, než takto.

plakát

Milovník po přechodu (2017) 

Doufal jsem v návodné video s tématy, které se mě již bytostně dotýkají, tedy jak na stará kolena pozvednout. Svou úroveň, co se obluzování náctiletých krasavic týče, samozřejmě. A ono dojemný příběh mužské kurvičky, která s čím zacházela, tím také sešla. Je to skoro na tři, několik momentů, kdy se dobrovolně sociálně exkludovaný viagrista setká s nechutnostmi typu práce, účty nebo otravní haranti, se vyvedlo. Zbytek - při záběrech z určitých úhlů začíná skrz Selmiččin mrdonosný obličej prosvítat babička, kterou si v sobě pozvolna pěstuje. To mi vyděsilo asi nejvíce. A již po léta málo hulím, tedy většinu houmrů z filmu neocením, protože.... si pamatuji navlas stejné z jiných, blbých a ještě blbějších. Tak snad až se má senilita rozvine v celé své kráse.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Nemohu souhlasit s tím, že by ,,atmosféra vetřelců" byla ta tam. Po každém z vytřeleckých spektátklů jsem vypínal (na časové ose) video, dývko, comp, a přitom se jemně oklepal. Určitý pocit hnusu, díky kterému si jedinec zase chvilinku rád zaskotačí v normálním světě. Sliz, krev, bezvýchodnost, i přes dočasná vítězství lidské rasy. S čím však souhlasit mohu je věta - méně vetřelců, stejně šlemu, nelidskosti a beznaděje. Jak, kde a proč si pusťte sami.

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

Klíďo to zopakuji po ostatních - reál přináší nejpitoresknější situace, tedy scénář ok. Linky jednotlivých person nijak zvlášť neruší, snesitelně dokreslují. Výborné obsazení (zde se z průměru vymknu - Vladyka a Hanuš hrají epesně to, co mají). Z pohodové trojky však seriál vyhouply výše dvě věci. Na českou tvorbu musíme být hodnější - a především to nečekaně sedí. Atmosféra, státní zástupci a jejich přístup, neodvolatelní i nepostižitelní soudci, mezi kterými je nejen řada lunetiků, ale i pěkných ,,pššššššt". Poptejte se vyšetřovatelů ve vašem okolí. Některým to půjde samo, viď, Zdendo?

plakát

Svatojánský věneček (2015) (TV film) 

I v lepších šlechtických rodinách se jednou za pár století stalo, že incestní plemenitba poněkud oslabila genofond a vymazlení potomci jen napůl pospávali, napůl chlípně ojížděli nohu od stolu. Třeba v parlamentu. Pak tedy přišel čas doplnit čerstvou krev. Nejsem si však jist, zda by princeznička uspěla zrovna s Mádlem, ba naopak, jsem si takřa sichr, že by jejich potomek měl zaječí pysk až do půli čela, ruce delší nohou a (děkuji Žambochu) rozeklaný penis. Obzvláště, šlo-li by o děvče. No, tolik k Jiříkovi. Mádlů, ne Strachů. Ten druhý zde trošičku ujel, přiznejme si. Ale některé herecké výrony fakt žůžo, i úsměv se omylem dostaví, tak nadhodnotím na triádu.

plakát

Spící agent (2015) 

Trestuhodně projebaný potenciál.

plakát

Power Rangers: Strážci vesmíru (2017) 

Lesbou pavr rénžrrrs... tdm t dm, tdm t dm... lesbou pavr rénžrrrs, tdm t dm, tdm t dm! Jo, angličtina, to mi vždycky šlo. Stejně jako současným tvůrcům snaha uplést z hovna bič, zapráskat a pokrotit jím náctileté mentály. Bohužel, z bejkovce odletují kousky materiálu, které pak ulpívají na mém vyplašeném xichtíku. Proč že si tedy týrám čivy? Horší materiál k adaptaci, než tuto imbecilní povídánku, jsem si už nedovedl představit, proto. První fáze, obsahující klasický rozbor pubescentovi dušičky, dokonce dávala naději, že budu ve svém sebemrskačství zklamán. No a pak už jen voser, voser, voser, protočené bulvy a od slin skvrna o velikosti mexického dolaru. Avšak mou multikulturalistickou duši ultimátně blaží, že se, kytuji, ,,jedná o první blockbuster, ve kterém se objevuje LGBT a autistický superhrdina". Takhle - z vrozené otravnosti si nakonec dovoluji i tento reklamní slogan zpochybnit. Příkladů buzerantů, narvaných ve řvavě barevných neoprencích, co dělají vžhuuuum (bukvy, ne kostýmci), máme v kdejaké márvelovce hafo, že. A jestli nejsou sjůprmen s begmenem autíci, tak kdo už jako.

plakát

Drákula: Neznámá legenda (2014) 

Já myslel, že to je Blum. A ono Ývns. No je zjevné, že znalec mužských abdomenů, rtů a semknutých půlek už ze mě asi nebude. To však nebyl můj jediný omyl. Mimo jiné... jsem si totiž zhovadilost na téma ,,Drákulda byl hodný, něžný masový vrah, co zabil Mehmeda II" neměl vůbec pouštět. Dosti vypovídá již výše vyvěšené žánrové zařazení Fantasy / Drama / Akční / Válečný / Horor. Ani jedno z toho to tedy není, přinejmenším ne kloudně. Fantasy se snad dá najít v kilnutí sultána, který se ve skutečnosti usral xmrďi někde u Izmitu. Co je dramatického netuším, patrně muzika a srdcervoucí události okolo potroublého syna, v akci jsou především netopejři, válečnost dodávají válející se Turčíci, nakopaní ve své statisícové síle jednomužným oddílem s názvem Draculescu - metelsku blesku. No a horor... to je fakt celé. Abych nezapomněl - taky tam chodí Tywin Lannister převlečený za čamrdu.

plakát

Branky, body, vteřiny (1956) (pořad) 

Dnešní zprávy ze sportu. Zatímco Adam Sebastian Helicid trošku zabral, aby ho Dvořka neutratil, Zorkana Hejdová není až taková běhna, jak jsme doufali. Ani Staňkovy koule nám krajní lábuž neudělaly. Naštěstí však oštěp třímá dáma, že. Barbora hází jako Janek, tedy si do důchodu odnáší další materiál na třetí chrup. Zítřek nám pak přinese Holouušu, která se pokusí o nečekané - nenechat se zase! zavřít u lajny a prodat, na co má, což je porazit všechny afroameričany, afroafričany a těch pár vyjukaných bělásků. Bolt se konečně loučí, lidé jsou z toho tak nadšení, že to chtějí vidět naživo a podnikaví Londýňané operativně ženou stadion o další štok nahoru. Za pozornost stojí i Rusáci, kteří tu nesmí být, a tak berou medaile pod jakousi pirátskou vlajkou. A jejich ostuda zmátla i Amíky s Keňany natolik, že houfně přestali dopovat a s výkony šli do prdele. Jediný zatvrzelý frajer, co si infuzi neodpustí, je Číňan - prostě tradicionalista. Pomocné prostředky však rozhodně nepotřebují Semenyaová a řada dalších tmavších chlapíků, co si péra obrátili naruby, sáčky zašoupli do prdelí a nechali narůst copánky na plešatící hlavy, aby při klání ukázali ženám, zač je toho testosteron. Konec reportu z MS v atletických zápoleních. Jo, a taky někde běhali nějaký koně, tenisti si pinkali a melírci čutali do merun. - Tři prdele soukromých telin a BBV se zatím nikde ani nepřiblížili.

plakát

Gombby a jeho zelený ostrov (2010) (seriál) odpad!

Další z řady propagačních materiálů ekofašokliky. Promiňte, ale já si děti zfanatizuji sám, děkuji pěkně. Proto jsem si je dělal, ne? Neberte mi jedinou radost, když už to stojí tak nekřesťanské prachy.... ,,Animace" je natolik příšerná, že se figurek bojí nejen pinďata, ale i já, a to se jinak neleknu ani barbarů z lesů, bažin či Brna. Neznám kvalitu originálního znění, ovšem nechce se mi věřit, že by byla tak kurevsky mizerná, jako u překladu. Konkrétně zpěvy rvou uši i borcům s absolutním hudebním hluchem. Tááákže - aby se svět zase vrátil do rovnováhy, beru nůž na koberce, venku pořežu dva, tři zajíce, pokácím půl kila jetele, plivnu na duhu a jestli cestou potkám velrybu, vytáhnu ji na břeh a nikomu o tom nepovím!