Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Všichni bychom chtěli být empatičtí jako Sheldon, urostlí jako Leonard, pobíhat po světě se sexappealem Wolowitze a rétorickou obratností toho indického šmudly. Och, a kdyby osud nadělil, a jeden by si našel i svou překrásnou Amy... Jenže život je kurva a s některými se nemazlí. Nezbývá tedy, než čučet na naše vzory alespoň v televizi, rýpat se nehtem ve zvukovodu a zahořkle závidět. Nerds růls, djůd!

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Srovnání s timťnama je vedle jak ta smrk. U tohoto seriálu od kaličů pro smažky se nikdo nesmí zlobit, když si autorská squadra udělá mírný zásek na sebevětší krávovině, kterou rozvine ad absurdum. Bohužel nejspíš dochází k tomu, že řada prvniček pustí tuto libost právě v podobném momentu - a po pár minutách znechuceně přepínají na strasti čtyř lesbických ňjůjorčanek, neboť nepochopili, o čem farář káže. Nadržený ukecaný psík, špatně potracená buchta, mamča mnoha talentů, vyrovnaně nevyrovnaný pupkerský syn a homo pivis debilis v podobě fotříka trhnou bránicí na počkání. Ani vedlejší figurky fajnšmekra nezklamou. Úmyslně jsem opomenul hvězdu, kolem níž se menší točí. Šišatohlavý batolenec, který se už v prenatálu bavil tvorbou map, na kterých si označoval úseky, jež hodlá za pomoci znukleování odlidnit. Postava jak z mokrých snů každého milovníka politicky nekorektního humoru. Doporučuji srdečně a upozorňuji, že není od věci dát seriálu onu potřebnou chvilku, během které vás chytne za rodidla a už nepustí. A mimochodem: ta brokolice musí zemřít!

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Na chvilinku přestanu jen tak sedět a netečně zatouchat....abych se s Vámi podělil o jiný úhel pohledu, nečekaný vhled, odlišně pojaté aspekty a dramaticky nestandardní pojetí tohoto seriálu. Jedná se totiž - a teď se chyťte madla - o dílo, které je moralisující více, než kancléř Hájek pět minut po análním styku! Prakticky každá epizoda nastavuje zrcadlo. Nejen americké společnosti nebo splašené kulturní frontě, ale i člověku samotnému. Decentní zaobalení do ,,volné" mluvy, nevyhýbající se vulgarismům, pouze zjednodušuje mravnímu poselství průnik do znuděných hlav teenagerů posledních dvou degenerací. Trvalo mi to řadu fucking příjemných, fucking nahlas prochlámaných epizod, než jsem odhalil tuto očividnou fucking pravdu. A jako slušný a uvědomělý jedinec nemohu jinak, než ohodnotit plnou pěticí, kurva drát, mrtkazkrtka, děkuji pěkně.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Libůstka. V rodině bych tu bandičku mít nechtěl, ovšem v Británii ať si trojčí libovolně. Tlupa vyšinutých asociálů s nadměrnou spotřebou probačních vedoucí je pro dnešní mládež lepší vzor, než měl být pro nás Brendn, Kely a Delyn. Pro mužské oko není britský casting vstřícný, ovšem ber na ostrovech prcatelnou herku, když není. Člověka pak dokáže vykolejit i přehnaně sošná Socha...... No furt si říkám - šel bych do toho a litoval, nebo nešel a litoval.....Co se dabingu této figury týče, škoda že jí nebyl do úst dopřán hantec. Bezesporu seriálová špička. Třetí řada utrpěla odchodem roztomilého nechuťáka a nástupem rozdvojeného prasáka, přestože působí definitivně nejbritštěji.

Ovládací panel
167. nej uživatel Česko
129 bodů