Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (91)

plakát

Avengers (2012) 

Naštěstí bez přehnaného "Musíme se konečně sjednotit a zničit našeho společného nepřítelé, tá dá tramdádá" a tupé milostného dějové linky. Pátou si ale šetřím pro Anglány.

plakát

Bernie (2011) 

Nebudu tajit, že mám rád Black humor, že brácha dělá u Útvaru Rychlého Nasazení, a že si taky si dám raději rakvičku, než věneček. Linklater je prostě makabrňák a pan Herz se nemusí otáčet v hrobě. On vlastně ještě žije... tak tuhle narážku si můžete vyškrtnout.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Zavolejte Hollywoodu, když vám zbyly nepoužité záběry ze tří filmů s transformery a kámoš vám vypálil Blender. Taky nezapomeňte obsadit Rihannu, protože tu už nějaká facka od emzáka nerozhodí. Jen by mě zajímalo, kde vzal Berg tu mastnou omáčku z osmdesátek a drzost tvrdit, že je to u maríny samá veselá-elá-elá-e-e kopa-.

plakát

Casa de mi Padre (2012) 

Už ani nechci počítat, kolikrát jsem se tenhle rok nechal napálit vychytralými střihači trailerů, kreslíři plakátů a webem Funny or Die, takže si tentokrát jen po Eastwoodovsku vytáhnu kalhoty pěkně vysoko a řeknu, abyste si tuhle upocenou zimní komedii produkovanou Taco Bell a sdružením amerických lektorů španělštiny strčili za klobouk. No nemám pravdu, Cary Fukunago?

plakát

Clona (2014) (seriál) 

Řehořek se očividně bojí, aby mu něco neuteklo (třeba expoziční čas), takže radši nechá pro všechny případy (2. oddělení) pořád jezdit kameru, a to i ve chvílích, kdy bych si rád prohlídnul Vicy Vyjímající se Výstřih. Odlesky jako od Pepka Baye a "Picture Enhancing Technology" z Blade Runnera pro případ, že Epstein neví, jak dál. Vnadící potenciál na příští díl v záporných hodnotách. Koukal bych na to jen abych mohl odhalovat jakou náhodou tvůrci posunou jednotlivý zápletky dál, ale mám na tuhle lenost celkem vysoký ISO.

plakát

Coriolanus (2011) 

"Jednou jsem se tak šťoural v nose, až mi tekla krev." Ralphík je skvělý a což teprve když ho dáte dohromady s Machine Gun Leonidasem a "éterickou kráskou" Pipi Langstrump. Jeden vztyčený prostředník prosím k paní Taymorové a druhý s nabídkou cesty do (coriol)anusu panu Emmerichovi. Děkujůůů.

plakát

Co ty jsi za číslo? (2011) 

Scénaristický exkrement, jehož transcendenci (ke konečné vtipnosti/trapnosti) by mu mohl závidět i sám Malick.

plakát

Cukr-blog (2014) 

Jasně, jako výkřik do tmy pytlíku Jojo určitě super, ale jinak zastávám spíše centrální cesty přesvědčování, které vybudí k diskuzi možná na první pohled slabými, ale trvanlivějšími argumenty. Andrea ale na to nemá čas, však víte, děti, rodina, nákupy a tak. Dokumentík jen tak odpo, když se najde chvilka mezi Popelkou na Barandově a Prostřenem na Primě. Tohle mi může Hershey's Kiss My Ass.

plakát

Černá hodina (2011) 

Možná se to nezdá, ale tento film vstoupí do dějin. Jako první počin scénáristy, který posr*l Scottův Prometheus.

plakát

Černobílý svět (2011) 

Tak jsem se vám rozhodl, že napíšu nějaký ten komentář a když jsem tak přemýšlel, jak netradičně ho obzvláštnit, jakými netypickými obraty na ČSFD zatím nevídanými ho okořenit, napadla mě počeštělá jména. No řekněte, kdo to používá? Musím tedy 12.1.2012 říct, jak mě ta Ema Kamenná překvapila, Felicie Spencerová uchvátila, Sissy Špačková rozesmála a paní Viola Davisová ujistila, že neumí hrát jen druhé Housle. A ne že mi ten můj trademark někdo vyfouknete, teď ho totiž budu používat v každém druhém komentáři.