Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (173)

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

Odmyslete si všechny efekty a zjistíte, že dej celého filmu se dá popsat jednou větou. Prostě jen nuda a přehled počítačové grafiky. Jednu hvězdičku dávám za nápad s umrlcem, jinak žádné překvapení.

plakát

Iveta (2022) (seriál) 

Poměrně slušný počin, až na některé faktické chyby (například ocenění z Mladé písně Jihlava, které Iveta nedostala, zcela chybějící bratr Lumír, pozvánka k natáčení písně Málo mě zná datovaná na rok 1988, přitom píseň vznikla v roce 1987) je minisérie zajímavá a velmi dobře zahraná.

plakát

S písní v tísni (2022) (TV film) odpad!

Neprostá tragedie. Napadnu homosexuála v baru, ale pak se za ním jdu radit, jak si něco strčit do zadku. Jako proč by mi někdo, komu jsem ublížil, měl radit? A hlavně, na internetu určitě je spousta informací (teda odhaduju, hledat jsem to nezkoušel). Příběh naprosto nedůvěryhodný, tragický, homofobní.

plakát

Velká premiéra (2022) 

Původně jsem chtěl dát nula bodů, ale závěrečný vtípek "babičky" trochu tu katastrofu pozvedl. Ale strávit hodinu a půl kvůli posledním 10 minutám, to fakt už příště nedám.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Když budu chtít romantickou komedii, kde se bude řešit vztah ženy a muže, nebo béčkový film, kde se bude střílet a bourat s auty, určitě si nepustím bondovku. Vlastně ne, tuto bych si pustit mohl, žádná sofistikovaná technická řešení, elegantní oblečení ani sexy chlap svádějící každou ženskou na baru v tomto snímku nebude, jen stárnoucí ukňouraný muž snažící se zjistit, či je to dítě s modrýma očima.... Škoda jen, že za Q domů nepřišel jeho sexy nabíječ, to by bylo aspoň trochu zajímavé....

plakát

Casting na lásku (2020) 

Naprosto výborná komedie, vše krásné a úžasné - pokud je vám tedy deset nebo jste nevyzrálá osobnost. Nerozumím tomu, že na prahu čtyřicítky (moje věková skupina) je někdo schopen uvažovat jako hlavní hrdinka (rande s někým, kdo mi před lety psal, bez jakéhokoliv písemného kontaktu v době moderní technologie). Taky nevěřím tomu, že by někdo v lodičkách lezl v lese po mezi a (jen) tiše trpěl a že smlouva na film, co se točí rok a možná tři (letí se na rok do Anglie, ale tři roky nesmí herečka otěhotnět???), se uzavře až v letadle, tedy napřed produkce koupí letenky, vše domluví a a pak teprve jen tak mimochodem dá herečce k podpisu smlouvu. Jediná vtipná scéna byla "zapaříme", ale jinak opravdu trapnost. Děj naprosto očekávatelný (často míhající se chápavý chlap kolem, jeho objímání se se sestrou, výměna mladšího modelu za ještě mladší, přání otce, aby byla dcera šťastná). A propagace značky obleků naprosto nevhodná a okatá - vlastně ne, je správně určena pro cílovou skupinu filmu (děti či nezralé osobnosti), my dospělí jsme pochopili dřív, kdo film sponzoroval, aniž by muselo být jméno značky vysloveno a zdůrazněna kvalita saka (na celý život)...

plakát

Síťoviny (2020) (pořad) 

Žádné sociální sítě nemám, ale na tento pořad se rád dívám, právě kvůli neotřelému stylu moderování. Sice často netuším, o čem nebo o kom moderátoři mluví, ale jejich pojetí"zpravodajství" mě prostě baví.

plakát

Ad Astra (2019) odpad!

Nerozumím vysokému hodnocení filmu, který, aniž bych chtěl prozrazovat děj, je plný nesmyslů, logických chyb a věcí, které se prostě stát nemůžou, pokud jsem se tedy na základní škole dobře učil. Žádný psychologický rozbor se nekoná, jen jeden blázen neví, co chce, a reaguje naprosto iracionálně. Kvůli tomu je herců zvučných jmen škoda, stejně jako času stráveného tímto filmem.

plakát

After: Polibek (2019) odpad!

Jako poměrně nenáročný divák filmů jsem byl opravdu zklamán - jako že když v noci dívka začne rukama sbírat střepy, tak je překvapená, že se řízne? A kluk (fakt nejde napsat muž), který něco zkazí, stojí a dívá se, jak mu dívka odchází za deště pryč, místo aby jí to vysvětlil, nebo aspoň se jí to pokusil napsat? Matka, co vyhrožuje dceři, že jí nedá ani cent, a dívka si přesto prosadí svou, to je opravdu realita jak vyšitá... Sice jsem staršího data narození, ale ani v 18 letech bych takový film nehodnotil lépe.

plakát

Plážový povaleč (2019) odpad!

FIlm není vtipný, není zajímavý, není k zamyšlení, není napínavý. Není k ničemu.