Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (33)

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Příjemný film, mělo by se lidem stále připomínat, co si naši rodiče a prarodiče za bolševika zažívali. Velice překvapivé je i obsazení "neherců" do hlavních rolí a také se potvrzuje mnou propagované tvrzení, že chlapům nejvíce sluší delší vlasy a dělají je zajímavými, viz. Popelka s dlouhýma/krátkýma vlasama - nebe a dudy:-) Obecně mi film přišel plný zajímavých osobností a doufám, že jim nějaký režisér dá ještě někdy prostor. Nebýt kluci tak mladí, tak se do nejednoho platonicky zamiluju:-) Aně Geislerové role vyloženě slušela, což podle mne nebývá moc často, také pokus o emigraci byl hodně překvapivý. Líbilo se mi to.

plakát

Suburra (2015) 

Italové překvapili, tohle se jim sakra povedlo, zůstává mi to pod kůží už třetí den a lepší soundtrack jsem hodně dlouho neslyšela

plakát

Sherlock: Přízračná nevěsta (2016) (TV film) 

Normálně Sherlocka s Cumberbathem miluju, ale tohle bylo zkrátka divný a né v tom dobrém slova smyslu, ostatní díly jsou o dvě třídy výš, zbytečně překombiováné, zmatené, magorské, zazdívá to vyjímečné prvky této minisérie

plakát

Fotograf (2015) 

Film Fotograf je stejný jako pan Saudek - nechutný, oplzlý a zároveň zábavný...Nelze odepřít, že pan Saudek je naprostý originál a i proto to, pro Karla Rodena, musela být hodně těžká role. Je to za slabší tři hvězdičky a doufám, že už nikdy nebudu muset spatřit velkou nahou prdel:)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Padesat odstinu sedi jsem shledla tak nejak nahodne, do kina bych na to nesla a ani jsem moc nevedela o co vlastne jde, docela me odrazovalo nizke hodnoceni filmu, stadove chovani a cela ta euforie kolem. Necekala jsem vubec nic, spis jsem si jen rikala, ze bych mela vedet o cem se vsichni bavi...Zaver je asi takovy - nebylo to vubec tak zle, jak jsem predpokladala. Vlastne to byla takova pohadka pro dospele (zeny), tak trosku novodoba Popelka (nektery motivy jsou tam fakt hodne podobny - pracuje jako prodavacka v zelezarstvi a najednou se zjevi on - chrabry milionar ve svem blyskavem voze). My zeny mame tyhle motivy proste geneticky zakodovany a ladi to nasim ocim, s tim nikdo nic nenadela. Jamie na me nakonec pusobil docela obstojne, i kdyz jako chlap se mi nelibi, tak nejake to charisma mu odeprit nelze - otazka je, jestli to nezpusobilo jen to pozlatko kolem nej. S Dakotou mam asi trosku problem, i kdyz ho nedokazu specifikovat, chvilemi se mi zda pomerne asexualni, (i kdyz to by meli asi posoudit muzi). Nebudu hodnotit jak moc je pribeh mozny - realny nebo ujety, domnivam se, ze to neni v tomhle filmu podstatne. Prekvapilo me, jak prijemne mi film ubihal a docela me i mrzelo, kdyz nabehly zaverecne titulky - jeste bych si nejake to pokracovani dala. No, priznavam se - jsem zena a mam v tele estrogen a tenhle film je evidentne cileny na nas zeny, takze jo - libilo se mi to..ale stydim se za to!

plakát

Interstellar (2014) 

na film jsem šla do kina s tím, že to bude bomba, jak napovídalo hodnocení zde na ČSFD, bohužel žádné WOW se nedostavilo, nejsem z těch, co se na film dívají s otevřenou pusou, ale hodnotím ho kriticky a podrobuji logické analýze, kterou Interstellar absolutně neprošel, vlastně mám pocit, že druhá část filmu byla slátanina, protože nevěděli co s takto složitě rozloženým příběhem udělat a tak zkoušeli co šlo a rozhodli se to tak zamotat, aby to vypadalo tak brutalně scifi, že vlastně nikomu nedojde, že je to ptakovina na entou..raději ani divákovi nevysvětlili, co se děje na zemi, protože to žádné vysvětlení nemělo..ve fázi, kdy mají nějaké kopky, v kterých mohou žít lidé roky a roky se zaleknou nějakého prachu a sněti? Pořád byla ale Země živá planeta, na rozdíl od té prázdné planety, kde skončila Dr. Brandová a kde se mělo lidstvo přesunout, to bychom si teda pomohli:-P Nevadí mi ve filmu občas nějaký nelogický úlet, ale tohle bylo už moc..prvotní myšlenka byla však dobrá a z počátku se mi líbil.

plakát

Vejška (2014) 

Docela jsem se na Vejšku těšila, ale byl to vlastně docela dost depresivní film a po jeho shlédnutí jsem se teda necítila vůbec pobaveně a ani příjemně...

plakát

Divoký anděl (1998) (seriál) 

Divoky andel je jedna z prvnich telenovel, na ktere ujizdela vetsina mych kamaradek a protoze se mnou nechtel jit nikdo ven pocas jejiho trvani, tak jsem byla donucena zacit ji sledovat taktez...obsahuje spousty nudnych casti a hlavni dejova zapletka - tedy vztah Milagros a Iva se stale opakuje, sceny z "diskoteky" jsou natahovani nekonecneho serialu vskutku do nekonecna a nektere veci postradaji logiku, na druhou stranu Divoky andel nabizi take pomerne notnou davku humoru, jehoz stylu divak porozumi az po nekolika dilech...ja si pojim s Divokym andelem obdobi detstvi, kdy mi byla Milagros vzorem, proto k nemu mam bliz a dokazu na nem ocenit prave i vtipne sceny a pozitivni naladeni, ktery serial prinasi..takze kdykoliv mam naladu na trochu nostalgie a relaxace, shlednu nejaky z nekonecne rady dilu:) Samozrejme je snadne dat tomuto serialu hodnoceni ODPAD, ale tak to urcite neni, pokud nehodnotite typ serialu - tedy vsechny telenovely hodnocenim ODPAD..

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Sherlocka Holmese zbožňuju už od dětství, četla jsem ho knižně v češtině i angličtině a viděla snad všechny filmy, které byly natočené. Prostě srdcovka! Serial Sherlock jsem zvládla shlédnou komplet asi tak za 5 dnů, moje závislost se zvyšovala s každým dalším dílem a hlavní hrdina se mi zdál čím dál úžasnější a to i přesto, že zpočátku se mi jako chlap moc nelíbil. Došla jsem až do fáze, kdy jsem si musela příběh pozastavit a říct si nahlas "on je tak sexy!" , bylo to ve chvíli, kdy zas na něco geniálního přišel. Prostě chlapi s mozkem jsou neskutečně sexy, Paroubková měla pravdu:)))))))) Ale zpět k Sherlockovi - jsem naprosto nadšená, jen bych chtěla víc dílů, prostě Sherlocka nebudu mít nikdy dost, jediné, co bych vytkla byla občasná nelogičnost a nějaká nedotažená linie v ději.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Ze začátku tak trochu WTF, pak totální závislost. Ostatní uživatelé už řekli snad vše podstatné, já bych ještě dodala, že Dexter je také chvílemi nesmírně vtipný seriál, fakt, já jsem se občas řezala tak, že jsem myslela, že se počůrám:)) Navíc typ humoru v Dexteru je hrozně nevšední a originální, třeba Masukovy kecy a reakce ostatních na ně jsem fakt zbožňovala, v českém dabingu, řekla bych, lépe vynikly:). Bude se mi po všech postavách stýskat, já jsem měla nejraději Debru, chvílemi mi ji bylo ale tolik líto, vždycky když toužila, aby ji Dexter také nějak projevil svou náklonost a on na ní jen blbě čuměl a neřekl nic:) Narozdíl od ostatních jsem měla také ráda Ritu, zdálo se mi, když otevřela dveře a smála se, že úplně září, moc krásná ženska..Quinn byl vizuální potěšení, Batista dobrý člověk, celá banda prostě bezvadná, samotný Dexter mě občas strašně nasíral:). Závěr byl jaký byl, nevím, zdali bych vymyslela lepší, chvílemi jsem si myslela, že se vážně chystá happyend a těšila jsem se na něj, takže mě mrzí jak to dopadlo, ale zároveň, jak tak Dextera znám, nevěřím, že skončí tím životem, v kterém skončil poslední záběr seriálu! Stejně se nakonec shledá s Hanou a svým synem, takže vlastně v mojí hlavě to tak trošku happyend je, až na Debru:(