Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Deníček (11)

chujovina č.8

<a> Na TS mi nejde zvuk...
<b> A máš sluchátka ve správném jacku?
<a> Mě to tam strčil profík.
<b> To ti moc gratuluji. A máš sluchátka ve správném jacku?

Emily Ratajkowski

kusanec

Emily Ratajkowski

Chujovina č. 7

<a> Cus, proč jsi nebyl dneska ve škole?
<b> To neuvěříš, co se mi stalo!!! Že jo, jdu na vlak, co je po osmý v Brně. ECčko, pohodlný sedadla, kupé prázdný, uvelebím se. Průvodčí mě checkne za Pardubkama, tak si chci na chvíli schrupnout... Najednou cítím, jak mi vibruje mobil, říkám si: "Kterej ko*ot mi píše takhle brzo ráno?!", vytáhnu telefon a na tam zpráva: "Welcome to Hungary!" Podívám se na hodinky a ono je poledne!
<a> Si děláš prdel?! :D :D :D A cos dělal?!
<b> No co! Vystoupil jsem v Budapešti, poslal odtamtud pár pohledů, protože tohle by mi lidi nevěřili a jel zpátky! Ještěže přišla ta SMSka, ten vlak jinak jede až do Bělehradu!

Chujovina č. 6

<a> ty vole, ja nechapu, zes nas se segrou neseznamil uz driv, od vcerejska mi stoji klacek :D
<b> Pavel šel nakupovat, ale ráda mu to vyřídím. Sestra ;)

Chujovina č. 5

<Morituri> Ta tvoje mladá je divná
<Monty> Tady Tereza, proč jsem divná?
<Morituri> Ježiš sorry, já myslel jinou.
<Monty> JAKOU JINOU!!!

Co je ve světě nového

Čína je nejen druhou největší ekonomikou na světě, Čína je také zemí kuriozit. Pro Guinnessovu knihu rekordů je tato země velmi vděčným zdrojem informací. Dnes je tato kniha opět o něco bohatší. V Číně se narodila holčička s 26 prsty, což se ještě nikomu jinému nepodařilo (http://www.novinky.cz/koktejl/225163-cina-ma-dalsi-rekord-rocni-holcicku-s-26-prsty.html).

 

Je jen otázkou, jestli je tento fakt věcí náhody nebo tamější stravou. Totiž v Číně se hojně konzumuje nejenom rýže, ale taky "rýže", která tuto plodinu obešla velkým obloukem (http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/225150-v-cine-vyrabeji-falesnou-ryzi-s-umelou-hmotou.html).

 

Doufejme, že se tato rýže nedostane na náš trh, tak jako v případě čínského česneku, který z pultu vyšoupl ten český. Číně tedy nestačí být ekonomickou velmocí, která pozvolna míří na pomyslný vrchol žebříčku. Nestačí jí být nejlidnatější zemí světa nebo věčným objektem knihy rekordů. Její ambice přesahují i do potravinářství. (http://www.novinky.cz/ekonomika/223624-cesko-bylo-cesnekova-velmoc-ted-se-topi-v-nekvalitnim-cesneku-z-ciny.html).

 

Přemýšlím, jestli má stále cenu chodit do čínských restaurací. Jestli si raději nemám koupit české uzené koleno. Koneckonců český výrobek je český výrobek. Alespoň tedy v případě, že naším supermarketům věřím, že situace, která nastala v plzeňském Tescu je jen ojedinělá. (http://www.novinky.cz/ekonomika/224564-plzenske-tesco-prodavalo-nemecke-a-rakouske-veprove-pod-znackou-cr.html).

 

Vzhledem k tomu, že mi čínská jídla opravdu chutnají, do těchto restaurací chodit budu i nadále. Doufajíc, že pokrmy zde podávané, se vyrábějí pouze z kvalitních surovin. Žít v nevědomosti je sladké. Tak tedy, ať se tyto pokrmy dělají z čehokoliv, dokud mi chutnají, mají u mě Číňani zelenou. Minimálně do té doby, než jejich restaurace získají vzhled veřejných záchodků, to bych svoje stanovisko skutečně musel přehodnotit (http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/222318-restaurace-ze-zachodovych-mis-laka-na-nevsedni-zazitky.html).

Star Wars dýchánek

Dnešek je den, který vstoupil do dějin. Účastnil jsem se prvního filmového maratonu v mém životě. Nevěřil jsem, že je možné, čučet do bedny tolik hodin v kuse. Opak je pravdou. Jsem unavenej, spal bych, ale vlastně to stálo za to. I když ten bordel, kterej tady zůstal po několika baleních popcornů, chipsech, pizze a podobných pochutin, který neodmyslitelně patří k tomuto způsobu života, uklízet vůbec nechci. Je naprosto neuvěřitelný, jak je možný, že se za těch x hodin použilo tolik skleniček, sakra to nemohlo těch pár lidí celej večer chlastat z jedný sklenky!! Ne, nemohlo. Nu což, musím se aspoň uchlácholit tím, že nikdo nic nepoblil, to je úspěch.

Chujovina č. 4

Dopis od milující matky.

Chujovina č. 4

Z časopisu ABC, rok 1960

Nějak to soudruhům nevyšlo: Až bude tobě, pionýre, čtenáři, třicet, pětatřicet let, vzbudíš se do světa, který už v mnohém nebude podoben dnešku.Budovatelé komunismu v Sovětském svazu i u nás budou mít k dispozici moderní automatizované závody, zvládnou zemědělské práce průmyslovým způsobem, budou pracovat šest hodin denně. V té době proniknou hluboko do tajů vesmíru.
To všechno se promítne do každodenního života: 250 milionů tun oceli ročně, hojnost všech prostředků, městská doprava zdarma, bezplatné stravování ve školních a závodních jídelnách, bydlení v prostorných bytech bez nájemného, levné nebo bezplatné turistické základny atd. To není začátek fantastické povídky našeho časopisu, to je reálný dvacetiletý program Komunistické strany Svazu sovětských socialistických republik, o kterém píše, mluví a přemýšlí celý svět. Bledne sláva kapitalistické techniky a výroby. Vždyť za deset let předstihne SSSR Spojené státy americké dvaapůlkrát a v roce 1980 bude jeho náskok sedminásobný. Je krásné žít v takovém světě!
Všichni se musíme přičinit! Učit se a pracovat. I mimo školu ve svých pionýrských oddílech, kroužcích i ve speciálních kolektivech. Komunismus potřebuje lidi odvážné, čestné, muže a ženy, kteří umějí žít v kolektivu a pro kolektiv.

Chujovina č. 2

Zřejmě chyběli na sexuální výchově..

Chujovina č. 2

Chujovina č. 1

Bylo by krásné tu bydlet..

Chujovina č. 1