Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (491)

plakát

Ghost Rider (2007) 

Být v pubertě, tak bych pravděpodobně výskal radostí. King na harley co kosí parchanty z pekla. Co hasí oheň ohněm. To je pekelně hustý přece. Tak škoda, že už v tý pubertě nejsem. Teď jak to píšu si ale vlastně uvědomuju, že při vyslovení názvu Ghost Rider mě jako první napadne slovo kozy. Takže asi přece jenom svým způsobem v pubertě stále jsem. Jo musím uznat, že výstřih Evy je fakt parádní.

plakát

Nezastavitelný (2010) 

Zdánlivě všední den na železnici. Ovšem jen do chvíle, kdy jeden obtloustlý a zřejmě úplně blbý strojvedoucí rozdmýchá kolotoč katastrofických událostí. Vystoupit za jízdy z vlaku, tak to by se snad nestalo ani u českých drah, opravdu nepochopitelné. Z vlaku se díky tomu stane neřízená střela o váze mnoha set tun, doplněná o vysoce toxickou a hořlavou látku. Oba naivní pokusy o zastavení vlaku selžou, a tak přichází na scénu dva odvážní zaměstnanci amerických drah, aby zažehnali zlo, které sužuje kraj a spasili Ameriku. Jakmile se jejich odhodlání a nebojácnost rozkřikne po celém širém světě, z filmu, který do této chvíle připomínal Nebezpečnou rychlost, se stává také Den nezávislosti. Okolí napjatě sleduje počínání dvou udatných zaměstnanců drah s nezkrotným živlem. Při každé zdařilé akci našich rytířů jednohlasně tleská, jásá a pronáší come on, come on a následně yes, yes. Myslím, že nikoho nepřekvapím, když prozradím, že zlo bude zažeháno a rovnováha opět obnovena. Vlastně jsem za to rád, napětí tomu nechybělo, v tomto případě mě americké klišé nevadilo.

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Taková příjemná jednohubka o (ne)pití lahodné kávy, o životě a smrti, o přátelství. Sem tam nějaký ten vtipný frk, sem tam nějaké to dobrodružství, sem tam nějaký ten historický nebo geografický fakt. Nenáročný film o náročném tématu.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

První díl nabídne parádní zombie rozjezd a v člověku vyvolá velké očekávání. Posledních pár minut je nabitých k prasknutí a těšíte se na druhý díl a to opravdu hodně. Druhý díl se vyrovná prvnímu a vy se opět těšíte na třetí. Ale najednou se všechno zvrtne a řítí dolů do propasti. U čtvrtého dílu jsem se těšil na konec, protože to trampování v lomu doprovázené pláčem a kdejakým přihlouplým dialogem způsobuje apatii. Zakončení čtvrtého dílu sice člověka vytrhne z letargie, přesto jsem v sobě zatím nenašel odvahu, abych si pustil pátý díl.

plakát

Sociální síť (2010) 

Máte facebook? Kolik máte přátel? Kolikrát Vás někdo šťouchnul? Byli jste označeni na fotce? Přišla Vám žádost aplikace? Kolikrát jste si dnes změnili status? Líbí se mi? (raději se zdržím odpovědi). Tak to jsou otázky, které hýbou světem, facebook je přece děsně cooooool..děkujeme/fakujeme tě Zuckebergu (záleží na úhlu pohledu).

plakát

Já, padouch (2010) 

Zajímavý a vtipný nápad rovná se příjemně strávených 95 minut. Aneb příběh o tom jak padouch, navzdory svému přesvědčení, doslova roztál a podlehl. Zajímalo by mě co byli zač ty pomocníci, jestli je naklonoval ten dědula z laborky. Každopádně to jak si dávaj tu zumbu nemá chybu. Nejsušší, ale asi nejvtipnější gag, příjde ve chvíli kdy dědula prohlásí: Honem musíme ho varovat. Rychle.

plakát

Horizont události (1997) 

Zpočátku zajímavé a záhadné sci-fi, které se zvrhne v prostou vyvražďovačku...škoda toho.

plakát

Red (2010) 

Parádní oddychovka, se sympatickými důchodci. Willis pořád vypadá dobře, Freeman mě ještě nikdy nezklamal, Malkovich má o kolečko navíc a docela válí. Helen Mirren překvapila, jakou roli si to střihla, Brian Cox má taky něco do sebe. Z těch mladších, má rozhodně nejvíc navrch Mary Louise Parker, která je charismatická a roztomilá až na půdu, opravdu jo. Samotný přběh sice vyloženě nenadchne, ale to jakým svižným tempem rychle všechno odsejpá už rozhodně ano. RED je vhodný pro všechny ve věkové kategorii od 6 do 99 let.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Lehce nadprůměrná detektivka, která dobře zaplní jeden večer, ale to je opravdu všechno. Film nepřináší nic nového, žádný nečekaný zvrat, ani kdo ví jak velkou porci napětí. Od filmu podle bestselleru bych čekal mnohem víc.