Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (114)

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Horor. Vizuálně hezký ale horor. Vlastní volbou bych se na nedíval.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Možná jsem se zbláznil já, možná všichni ostatní. Film to byl vizuálně hezký, nabitý hvězdami, americky akční. Takhle si ale Piorota nepředstavuju. Nedokážu si prostě představit, že by si dobrovolně šlápnul druhou nohou do ho*na. A další Poirotovo chování mi prostě na tuto postavu naprosto nesedí, stejně jako jeho knírek. Překousnul bych násilně nucenou rasovou vyváženost v postavě doktora (nakonec bylo to solidně vysvětleno). I přes všechno toto bych hodnotil výše. Co mě ale naprosto dorazilo a musel jsem si to pouštět několikrát abych uvěřil, byl černý jugoslávský voják... Promiňte mi, ale tohle opravdu je moc. Pro vypatlaný američany je to asi v pohodě, ale mě to osobně uráží. Nebudu se nějak rasově obhajovat, kdo mě zná tak ví. A kdyby se mě někdo snažil kritizovat za to, že ztrhám dobrý film kvůli pár vteřinám - ano ztrhám. Protože takovéhle filmy, pokud vím, by měli být uvěřitelné, aby diváka vtáhly do děje. Toto bylo jako polití ledovou vodou. Bylo to jak kdyby mě někdo katapultoval od obrazovky. Udělalo se mi fyzicky špatně. Jinak by to byly solidní 3*

plakát

Baby Driver (2017) 

Něco mezi Taxi, Drive a Gone in 60 second. Avšak ani jedno z toho. Dobrý nápad spojit střelbu s Hocus Pocus od Focus. Na jedno shlédnutí dobré.

plakát

Loupež ve velkém stylu (2017) 

Páprdové (a to je lichotka) to prostě umí a dokud budou jenom trochu moct, tak budou stále bavit.

plakát

Proč právě on? (2016) 

Chápu, že všechno chce bejt super bombový, ale to už nikdo neumí komedii bez toho, aby to bylo naprosto přitažený za vlasy? První půlka byla dobrá, ale druhá hodina, už bylo jak kdybych koukal na zaseknutou gramodesku nápadů. Celkově dojem zachraňovali jenom herci (Cranston, Franco, Keegan-Michael Key).

plakát

Zbrusu Nový zákon (2015) 

Na to jaký to mělo potenciál je to nevtipné, nevkusné, nezajímavé.

plakát

Kosti a skalp (2015) 

Scény a dialogy můžou sebevíc kulervoucí ale 2:12 hodiny?

plakát

Muž jménem Ove (2015) 

Jako komedie mě to teda nepříjde. Spíš bych řekl, že to je klasické severské drama. Dobré drama. Drama, které nepotřebuje přehnané doprovody muzikou, přehnané srdcerychné scény "nad propastí". Stačí vyprávět příběh a na konci si tu slzu prostě nezamáčknete. Tu a tam jsem se zasmál, ale to jen podtrhovalo tu hořkosladkou atmosféru. Celé to bylo tak přirozené, tak živé, že se to všechno určitě stalo. A to je na tom to nejsilnější.

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

Čekal jsem více. Z tohoto tématu se určitě více dalo vytěžit. Zápletka byla +/- jasná, a proto to chtělo okořenit nějakými funny momenty, což se ale nekonalo. Ano něco se tam vyskytlo, ale že bych opravdu zasmál, to se nestalo. Bohužel.