Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Romantický

Recenze (157)

plakát

Moji spolubydlící z pekla (2019) (seriál) 

Jak bych měla tohle dílo popsat, aby to nevyznělo blbě? Přemýšlím, zda je vhodný výraz "líbilo se mi to", nebo "byla jsem z toho odvařená, jak už dlouho z ničeho!"... protože upřímně... když tohle napíšu, připadám si docela úchylně... a trochu psychopatisticky... vždyť tohle se mi přece ani líbit nemohlo... ne?! :-D :-D No... každopádně vestoje tleskám hercům, to dokonalé ztvárnění psychických změn! Seriál je ponurý a do jisté doby působil dost tíživě na moji psychiku, popsala bych to jako takový stav, že víte, že je něco děsně špatně a že ve vzduchu visí zlo, odporné zlo... ale to zlo nemá jasnou podobu, takže nevíte, odkud co čekat... v podstatě to vlastně víte skoro se stoprocentní jistotou, přesto se zlo úplně nezhmotnilo před vašima očima - vím všechno, ale v podstatě nevím nic. Aspoň na mě to takhle nějak působilo, teprve až ve chvíli, kdy se zlo jasně "zhmotnilo", si moje psychika docela ulevila a seriál mi přišel více jako krimi.Tenhle seriál bych doporučila všema deseti... ovšem... chce to silný žaludek!

plakát

Gieokeui bam (2017) 

Jak mám popsat své pocity? Většinou mám při sledování filmů dost dobré dedukční schopnosti, ale tady mě nenapadalo vůbec nic. Netušila jsem, o co tam jde a proč se bratr chová, jak se chová. Pak přišel jeden brutální zvrat a já oněměla, rozjelo se to nečekaným směrem a mně docvaklo hned několik věcí... pak už jsem doufala jen v jediné... ale to se bohužel nestalo a já měla z konce filmu málem smrt... Takže asi tak! Pro mě velmi, ale velmi dobrá záležitost, rozhodně doporučuji shlédnout.

plakát

Jsi taky člověk? (2018) (seriál) 

Upozorňuji, že můj komentář bude určený spíše ženskému publiku... Dobře... tohle bude asi letošní pecka. :-D Myslím, že Plecháče nemůže nic překonat. Je možné, jednoho herce v jediném seriálu milovat a zároveň nenávidět tak, že byste mu šlápli do úsměvu? Ano! Jde to! Když on ten pitomec hraje v jednu chvíli toho nejroztomilejšího robota pod sluncem, ze kterého padáte na zadek, jen když se usměje, nebo se podívá tím svým štěněčím pohledem a v druhé chvíli hraje člověka, který háže takové pohledy, při kterých máte pocit, že vás snad zavraždí přes objektiv kamery. Hlavní hrdinka byla parádní, jen možná trochu moc brečela... ale vy se jí divíte? Já ne! Bulela bych v každou možnou chvíli, kdybych věděla, že mě ten plechovej krasavec bude objímat... proč? Protože je to jeho pravidlo. :-D :-D Je zbytečné komentovat ostatní herce, v tomhle seriálu mě nezklamalo nic. Snad jen konec mi přišel trochu zbytečně překombinovaný, ale to dokážu pro všechno to ostatní prominout. Za mě prostě plný počet bodů! :-)

plakát

Beomjoidosi (2017) 

Tohle byla parádní akční jízda! Je pravda, že moje mírumilovná duše trpěla pokaždé, když se na scéně objevil nůž nebo sekera, ale přežila jsem to a film dokoukala do konce, akčňáky mám ráda, ale brutalitu už moc ne, :-D přesto nelituju toho, že jsem se na tohle podívala, protože to bylo opravdu perfektní! Finální bitka na záchodech byla taky fakt moc povedená a záporák ztvárněný Kye Sang Yoonem byl hajzl k pohledání, ale měl úžasné charisma... potkat bych ho ale nechtěla. :-D :-D

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Debilnější začátek Transformerů snad ani vymyslet už nemůžou. :-D Hmm... byla to první hodina? Asi ano, první hodinu jsem si říkala: "Proč na to pro Boha vůbec koukám?", ale kupodivu jsem to vydržela a pak mě to začalo i bavit. Přiletěli jsme do Anglie a ten cvoklej robotickej komorník to dost zachránil! :-D Anthony Hopkins tomu taky dost pomohl. Celý film jsem se nemohla ubránit pocitu, že charismatického kapitána Lenoxe degradovali o několik stupňů na žebříčku "cool" směrem dolů, stejně tak jako hravého Bamblbeeho, ze kterého udělali chováním naprosté děcko... Transformeři díl od dílu upadají a pochybuji, že by se ještě pozvedli úplně... leda by se na scéně opět objevil Shia LaBeouf, který ještě jakž takž držel trojku, i když tam mu nastrčili toho blonďatého kačera, bez kterého bych se obešla. :-D Jinak u Transformerů se vždy těším na Optima Prima a to bylo další zklamání, protože tady nebyl skoro celou dobu...

plakát

Beullaek (2017) (seriál) 

Když jsem se vzpamatovala z toho konce, který mi nejdříve celkový dojem pořádně zabil, až jsem z trucu odmítla, hodnotit výš než 4 *, tak po delší úvaze musím vzhledem na celý peckovní seriál uznat, že si těch pět hvězd opravdu zaslouží. :-D Nyní uznávám bez jediného zaváhání, že Black je pro mě nejlepší seriál roku 2017. Jsem žena, a tak není divu, že jsem hlubokým očím Blackovým a tomu jeho uhrančivýmu kukuči naprosto propadla... uznávám to bez jediného slůvka vzdoru. :-D Charisma z něj sálalo na hony daleko a to se mohl chovat i jako idiot. :-D Ale nebyl to jen Black, který mě bavil, byla to i Ha Ram v podání Go Ary a byly to i všechny vedlejší postavy, hlavně tedy smrtka 007, Šílený pes, Krátkonohý dědko a ti další dva praštění policisti. :-D Děj? Děj je tak zamotaný, že má člověk pocit, že se z něj snad ani není možné vymotat! Ale když se z něj vymotáme, zjišťujeme krutou, ukrutnou špínu a hnus...Scénáristka mě stále udržovala v ostražitosti, přestože moje teorie většinou vychází (a ano hodně jich i vyšlo), tak mě děj tak mátl zvraty, že jsem občas ani nevěděla, čí su. :-D :-D Vřele doporučuji!!!

plakát

Leokki (2015) 

Z mojí strany byla naprostá spokojenost, není to tedy úplně peckovní záležitost, ale je to záležitost velmi povedená. :-) Obzvlášť Yoo Hae Jin neměl chybu a musím říct, že když šlo o nájemného vraha, tak jsem měla obavy z konce, ale nakonec se to vyvrbilo úplně jinak než jsem čekala, a já se závěrem snad ani nemohla být spokojenější. :-D

plakát

Banchangggyo (2012) 

Opravdu velmi příjemná záležitost. Dobře se dívalo jak na hlavní dvojici, tak na vedlejší postavy a i po dějové stránce je příběh velmi pěkně zpracovaný. Prostě velmi povedená romantická komedie. :-)

plakát

Cheongnyeongyeongchal (2017) 

Na tenhle film jsem se hodně těšila, opravdu hodně! :-) A ani v nejmenším mě nezklamal, prostě ničím. Celých 109 minut jsem se parádně bavila, Park Seo Joon jako takový "blbec" a Kang Ha Neul jako dokonalý "intoš", oba se srdcem na pravým místě, neměli chybu! Líbilo se mi prostě všechno, zpracování, zápletka, humor, hlavní i vedlejší postavy, prostě nemám, co bych vytkla. :-) A tenhle film budu doporučovat, kde budu moct! :-)

plakát

Zachraňte mě (2017) (seriál) 

Tohle byl pro mě první seriál s podobnou tématikou a musím říct, že po prvním dílu jsem myslela, že to možná ani nedám. :-D Seriál mě ale nakonec velmi chytl a bavil... což je dost divné, říkat něco takového u tohoto typu seriálu.Temná atmosféra dýchá celým seriálem, což dokonale dolaďovala kamera, díky které vypadalo celé město tak pochmurně, i když se na obrazovce odehrávaly vtipné, nebo dobré věci. Člověk prostě cítil, že ve vzduchu něco visí a maska poklidnosti a krásy za sebou skrývá zkaženost a odpornou špínu. OCN prostě opět dokázala, že krimi a mysteriózní seriálu jsou její parketou a dokáže si udržet pozornost diváka až do konce. :-)