Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Romantický

Recenze (157)

plakát

Maentumaen (2017) (seriál) 

Asi jsem jednodušší, ale mně se tohle dílko velmi líbilo. Bavila jsem se od začátku až do konce, seriál neztratil vtip ani v pozdějších dílech, ale krásně bavil až do úplného konce. Myslím, že tajný agent duch K si získá srdce nejedné divačky. :-D Tahle role Park Hye Jinovi sedla jako prdel na hrnec! Odměřený tajný agent se kvůli misi stane ochrankou náladového herce a snaží se dokončit svoji misi, vše se zkomplikuje, když započne vztah s manažerkou herce. Když se na obrazovce objevil agent a herecká hvězda, tak jsem umírala smíchy. :-D Vedlejší postavy mě taky moc bavily. Hlavní zápletka mi přišla taky moc fajn. Pro mě jsou tyto náměty velmi přitažlivé... mnohokrát se mi připomněl Healera... i když s ním neměl nic společného :-D asi právě ten námět... přišla na mě nostalgie a vybavily se mi mnohé scény z Healera. :-D

plakát

Tamjeong : deo bigining (2015) 

Asi mi stačí ke štěstí málo, ale mě tahle záležitost bavila neskutečně. :-D :-D A ne jen mě, dívala jsem se na to s rodiči a ti se u toho očividně bavili stejně tak, jako já. Krimi přímo zbožňuju a ráda hádám, kdo zločin udělal, ale tady bych to teda nikdy nedala dohromady! Hlavní dvojice mě bavila. O to více, že Dong Il Seong je můj herec číslo jedna, co se týče starší generace herců a se Sand Woo Kwonem jsem právě dokoukala seriál. Jejich špičkování, kočkování a následné porozumění :-D dávalo parádní šťávu. Rozhodně budu tento film doporučovat!

plakát

Himssen yeoja dobongsoon (2017) (seriál) 

Tak tady je to bez debat za plnou palbu!! Komiksově laděný seriál, se silnou ženou v čele, byl naprostá chuťovka, navíc byla ztvárněná úžasnou a neskutečně, ale opravdu neskutečně rozkošnou Park Bo Young. Líbilo se mi, že až komičně laděný seriál, byl zvážněn kriminální zápletkou, proto se mi tahle záležitost také tak moc líbila. Park Hyung Shik v roli ředitele byl taky ukázkový, charizmatický, ale mnohdy stejně tak roztomilý jako hlavní herečka. Ji Soo coby zapálený policajt nijak nezaostával a přiznávám, že mi ho bylo i dosti líto, doufám, že se konečně brzy objeví v nějaké hlavní roli (a vůbec bych se nezlobila, kdyby mu partnerku ztvárnila právě Bo Young :-D). Banda "gangsterů" v čele s pitomým bossem Baek Takem (Lim Won Hee), neměla chybu! :-D Kim Won Hae ve své dvojroli bavil opět neskutečně, toho chlapa můžu v jakékoliv podobě. :-D Všechno mi sedlo a nic a nikoho bych neměnila, konec byl také velmi vydařený a vztah hlavních hrdinů byl ke konci sladší než med, tak si možná připravte něco hořkého na zajezení. :-D :-D Jo a ještě mě velmi zaujal brácha Bong, na toho si určitě pořádně posvítím. :-D Pokud se tedy chcete královsky pobavit, ale zároveň pořešit i něco závažnějšího, tak jen směle do toho, tady máte obojí! :-)

plakát

Tamjeong Honggildong : sarajin maeul (2016) 

Mně se teda film moc líbil, ze všeho nejvíc měl teda moc zajímavou kameru i celé prostředí filmu. Lee Je Hoona jsem si velmi zamilovala od seriálu Signal a tady rozhodně v ničem nezklamal! Go Ara měla méně prostoru, než jsem čekala, ale i tak její účast velmi potěšila. :-) Nejmenší herečka mě moc bavila a nutila mě k úsměvu, i když dějově do smíchu zrovna moc nebylo... za mě prostě parádní počin... ale protože jsem to překládala, tak myslím, že objektivita nebyla zrovna úplně na místě. :-D Ale posuďte sami. :-)

plakát

Hwarang: Květinoví rytíři (2016) (seriál) 

Miluji historické seriály! A když mají odlehčenější atmosféru, je to o to lepší! :-) Seriál se mi líbil neskutečně, a to doslova od začátku až do konce! Park Hyung Shik v roli krále Jinheunga byl naprosto neskutečný! Majestátnost, která z něj zde srší až na míle daleko, vás nejednou uzemní. Pravdou je, že mi učaroval víc, než hlavní hrdina, šla jsem z něj do kolen pokaždé, když se objevil na obrazovce, ale v pozdějších dílech si získal můj obdiv i Ptačí pes, tedy Park Seo Joon, jeho postava totiž získávala na důstojnosti (i tak se ale nemůžu ubránit přesvědčení, že jemu více seknou seriály ze současnosti :-) ). Minho a jeho rošťácký kukuč si vás musí získat taky, :-) obrovským překvapením pro mě ale byl Tae Hyung z BTS, nebo-li V, nečekala jsem, že odvede tak skvělou práci! Byl pro mě jednou z nejúžasnějších postav. :-D Go Aru miluji, ale myslím si o ní to stejné, co o Seo Joonovi, že jí to víc sekne v moderní době, spíš než v té historické :-) přesto odvedla skvělou práci, obzvlášť se mi líbila v posledních dílech, kdy ji hodili více do gala. :-D Celkově herecké obsazení nemělo chybu, hlavní mistr v podání mého milovaného Sung Dong Ila, obchodník v podání neméně zbožňovaného Kim Kwang Kyua a v neposlední řadě otec A Ro, zahraný Choi Won Youngem... mohla bych vyjmenovávat dál, ale to by bylo na slohovku. :-D Vývoj děje mi šel velmi po chuti, takže k němu nemám jedinou výtku, jen si myslím, že hlavní hrdina by byl již nespočetně krát dávno mrtvý :-D ale to se u historických seriálů stává často. :-D Konec se mi také moc líbil, nebylo tam zbytečné natahování, ale mělo to krásný závěr. Po hudební stránce si mě získala nejedna píseň a ani mi nevadilo, že vykradli hudbu z Pirátů z Karibiku, protože se tam hodila a protože ji miluji. :-D Ovšem někdy přemýšlím, jestli Korejci prostě nemají dobré orchestry, nebo se jim prostě nechce nic nového vymýšlet, protože písně k seriálům bývají moc krásné, myslím si tedy, že by zvládli složit i originální skladby tohoto typu. :-)

plakát

Lékaři (2016) (seriál) 

Seriál má hned několik velkých plus! Park Shin zde nebulí tak, jak jsme na ni zvyklí, tady je to silná žena (není se co divit, když si její postava prošla tím, čím si prošla...) a pro ránu nejde daleko. Krásně zde dokazuje, že už dokáže hrát vyspělou ženu a ne jen mladé naivní dívky. Další plus shledávám v hlavním hrdinovi, jeho krásně optimistický přístup a... usměrňování hlavní hrdinky? Jo, tak bych to nazvala. Tím se totiž dostávám k dalšímu plusu a to je jejich nádherně vykreslený vztah! Hlavní hrdinové si vše řeknou na rovinu a bez obalu, i když to toho druhého může naštvat, snaha dát tomu druhému i jiný náhled na věc, ale ujistit ho o tom, že ať se rozhodne jakkoliv, budu na jeho straně, bylo to ve stylu "řeknu svůj názor a pak popřemýšlím i nad názorem toho druhého a možná dojdu k závěru, že měl pravdu a zachovám se podle jeho rady." Není zde žádná potvora, co si jde za svým cílem i přes "mrtvoly", ani žádnej křen, co by vás svým chováním doháněl k šílenství, ne! Tady je to parta dospělých lidí, kteří spolu jednají (skoro vždycky) na férovku. Má to vtipné situace, parta internistů a jejich starších kolegů mě dokázala pobavit, hlavně rozkošný Kim Min Suk v roli Kang Sooa (kterého jsem si oblíbila už z Descendants of Sun), jo a skvělá kamarádka hlavní hrdinky, kterou jste si prostě chtě nechtě, museli zamilovat - Moon Ji In v roli Soon Hee. Úžasné případy z oddělení neurochirurgie (nejednou mi zůstával rozum stát) a úžasný příběh samotný! Tohle dílo vřele doporučuji!

plakát

Pooreun badaui junsul (2016) (seriál) 

Dávám plnej počet, protože seriál se celou dobu nesl v odlehčené atmosféře a i když tam byly dramatické okamžiky, stále se snažil navodit úsměv. Hned začátek mě chytl a neslo se to se mnou celou dobu. Bavily mě všechny postavy, hlavně Jo Nam Doo a jeho výlevy. :-D Historické scény mi učarovaly, hlavně ve druhé epizodě, hned na začátku (lampióny nad mořem, loď a ta doprovodná píseň) - tu scénu jsem si musela pustit víckrát. Min Ho vypadá v historickém hávu tak charismaticky, že člověk (možná jen ženy :-D ) zapomíná dýchat, Ji Hyeon je neskutečná tak, jako ve všem, Její naivní a roztomilá, ale zároveň silná mořská panna... v téhle roli bych si nedovedla představit někoho jiného. Já se prostě bavila a i když si v závěrečném dílu mohli něco odpustit, tak nemůžu jinak, než vřele doporučit. Protože tahle jízda stojí rozhodně za to!

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

Mně tahle sranda stačila. :-) Nejednou jsem dostala záchvat smíchu, nevím, možná jsem trochu jednodušší, ale prostě mi to na zábavu stačilo. :-D Je pravda, že záchvaty se dostavily hlavně v začátku filmu, ale já se prostě bavila a vypadalo to, že i zbytek rodiny, takže bych tenhle film jen vřele doporučila. Majitelé nějakého toho domácího mazlíčka jistě uznají, že zvířata byla popsaná dokonale. :-)

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Někdo psal, že Dory jako hlavní hrdinka pokulhává, nesdílím tento názor, mně přišla Dory dost vtipná. Já se prostě bavila, Marlin i Nemo hlavní hrdince pěkně sekundovali a my se bavili výborně. Jasně, že na jedničku to nemá, ale stejně je to nadprůměrné. Takže za mě krásné čtyři hvězdy. :-)

plakát

Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (2016) (seriál) 

Tohle byl tedy nápor na emoce! Nevím, kdy naposledy jsem u něčeho brečela a už vůbec ne, abych probrečela celé čtyři poslední díly! :-D Všechny aspekty seriálu jsou v dokonalé harmonii, že nemám prostě jedinou výtku. Děj, herci, hudba a dokonalý závěr! Tohle pro mě bude na dlouhou dobu historický seriál číslo jedna! Seriál má jen 20 dílů, ale i za tak krátkou dobu může člověk porozumět všem princům, pochopit jejich jednání a rozhodování. Za všechno mohou hlavně herecké výkony všech zúčastněných, kteří diváka vtáhnou do děje tak, že zapomene, že je to jen seriál! :-D To, že Joong Ki je herec s velkým H, tady jen ve velkém potvrdil! Asi jsem ani netušila, že existuje taková škála emocí. :-D Nestačí to jako důkaz toho, že ten chlap je korejská špička? Poprvé jsem ovšem zažila, aby mu všichni ostatní herci tak skvěle stačili! IU? Ta stála hned v těsném závěsu za ním! Věděla jsem, že je dobrá, ale tady jsem si uvědomila, že "dobrá" je dost slabé slovo! Ostatní princové? Všechny jsem už viděla v jiných rolích, ale tady mi jen potvrdili, že jsou to do jednoho skvělí herci! Ráda bych vyzvedla hlavně Baekhyuna - byla to jeho první pořádná role a nijak nezaostával, což je, v porovnání s hlavním hereckým představitelem, neskutečná poklona! Ji Soo - toho jsem viděla v Angry mom, kde mě zaujal hned po prvním záběru - tady jen potvrdil, že se můžeme těšit na další jeho díla a že z toho kluka bude něco velkýho! Joo Hyuk další ukázka skvělého herce. Vypisovat všechny, tak napíšu slohovku! :-D Proto končím a půjdu se vykecat na svůj web. :-D