Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (181)

plakát

Brooklyn 99 (2013) (seriál) 

Celkově vzato, je ten seriál jako celek na jasných pět hvězdiček, byť jsou některé díly slabší. Z hlediska policejního je to někdy dost naivní, někdy se ale dočkáme docela zajímavých twistů. Humor skvělý, vývoj postav jakbysmet, všichni jsou vesměs velmi sympatičtí, jen Terry je někdy až moc hysterka a Gina, to je prostě debilní kráva, která se tam vůbec nehodí, její postava je tam podle mě naprosto zbytečná.

plakát

Mělas to vědět (2020) (seriál) 

Taková sláva kolem a nakonec taková zoufalost. Příběh a zápletka o ničem, herecké výkony obou hlavních představitelů doslova tragické. Dokoukáno s velkým sebezapřením.

plakát

Sedmilhářky - Série 1 (2017) (série) 

Stačil by první a poslední díl, respektive udělat film by asi fungovalo lépe, takhle jsem měl pocit, že sleduji Zoufalé manželky s vyšším ratingem.

plakát

Outsider (2020) (seriál) 

Ke konci už tomu trochu docházel dech, ale pořád to stálo za dokoukání a vyplatilo se.

plakát

Joker (2019) 

Phoenix je samozřejmě skvělý, ale já už jsem fakt alergický na filmy typu "parádní herecký koncert, scénář však stojí za starou bačkoru"

plakát

Bumblebee (2018) 

Konečně tu máme transformeří film pro holky, pohodička.

plakát

2 roky prázdnin (1974) (seriál) 

Pokud bych měl hodnotit podle vzpomínek malého kluka, tak by to byl plný kotel, ale viděno očima dospěláka ten seriál v něčem dost zaostává. Herecké výkony jsou mizerné, pokud seriál navíc sledujete s tím novým příšerným dabingem, je celkový dojem dost otřesný.

plakát

Bez vědomí (2019) (seriál) 

Tři hvězdičky jen tak tak. Materiál spíš na TV celovečerní film, na takto dlouhé ploše seriál sklouzává k přešlapování a nudě. Zápletka relativně slabá, chybí dramatický twist, nebo aspoň něco, co by diváka chytlo a nepustilo. Herecké výkony fajn, vykreslení atmosféry se také povedlo dost dobře. Stačí vidět jednou.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Nemám slov, Soukup opět dokázal nemožné a posunul televizní dno opět o pořádný kus hlouběji. To mu fakt jako nikdo kolem něj neřekne, že ty jeho výtvory jsou naprostá debilita? Smutné.

plakát

Hra o trůny - Zvony (2019) (epizoda) 

U této epizody mě těší jen jedna věc, že jsem na ní nečekal do tří do rána a radši jsem se v klidu vyspal.