Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (88)

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

U filmu sem se pobavil, někdy jsem měl pocit, že se dívám na komedii. U pomalejšího začátku jsem čekal kdy už něco přijde. A přišlo.. Spousta zápletek, akcí. Samozřejmě klasické americké "sám všechny zabiju". Všechno zase dopadne nakonec dobře:) Ale jsem opravdu spokojený .

plakát

Očista (2013) 

Dávám 3+ protože sem se celkem zadíval. Je jasné, že film je skoro amatérský. Když odmyslíme pár věcí film baví. Už ten námět a napětí, jen škoda že se to líp nevyužilo.

plakát

2 zbraně (2013) 

K top filmu tomu ještě určitě něco chybí, to je jasné. Hlášky ok, děj, přestřelky a ta Paula:) Jestli si chcete odpočinout a pobavit tak můžu jen doporučit.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Od každého jsem slyšel, jaká to není nejlepší komedie, ale zas tak bych to neviděl. Zábava ano, herecké obsazení ano, vtípky ano,ale všechno lehce předvídatelné. Asi jsem čekal malinko víc.

plakát

Machři 2 (2013) 

Taková přehnaná blbost, že musím dát 4 hvězdy. Děj úplně o ničem, ale hlášky a vtípky stojí za to. Nasmál jsem se celkem dost.. :)

plakát

Spisovatelé (2012) 

Takové průměrné, trochu citlivé dojemné drama. Klidná rodinná oddychovka..

plakát

Muž z oceli (2013) 

Lepší první polovina filmu, když si sympatický , našlapaný Henry Cavill hledá místo na zemi. Celkem to ušlo, ale asi jsem čekal víc..

plakát

Mezi vlky (2011) 

Čekal bych možná jiný průběh.. Škoda toho konce, jinak docela slušný film.

plakát

Iron Man (2008) 

3 hvězdy jen kvůli hercům.. jinak to není můj šálek kávy..

plakát

Po zániku Země (2013) 

Jedno podívání a stačí. Vypadá to pěkně, ale celý film o tom jak jde syn lesem aby našel signál... trošku nuda ne? čekal jsem úplně něco jiného..