Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (116)

plakát

Tohle je náš svět (2016) 

Dobří herci, veselé scény na které se dobře dívá a i jinak velmi dobrý film. Problém je, že si neudržel moji pozornost, zbytečně dlouhé.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Absolutně nerozumím zdejšímu vysokému hodnocení. Film byl dlouhý, prázdný, mával s kánonem Star Wars jako by se nechumelilo, plný nesmyslných rozhodnutí co se příběhu týče (příběh je plný líných rozhodnutí - konflikty vznikají na základě nerealistických nesmyslů jako třeba "prostě ten plán nikomu neřekneme, ať může být vzpoura a může se vše podělal). Taky jsem si myslel, že Disney/LucasArts bude špičkou animace, ale pohled na pohyb Porgů (zubatých tučňáků) je až k pláči. Jednoznačně nejhorší film Star Wars (když nepočítám animáky a off-spiny). Co je nejhorší, tak retrospektivně ničí i předchozí díl. Tak hodně štěstí s tímhle bordelem J. J.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Když jsem koukal na plakát, přišlo mi to jako kravina. Nedávno jsem ale viděl články Vox (a jiné) o tom, jak je celý film rasistický a sexistický a kdo ví co dalšího, tak jsem se musel teda podívat jak Spielberg dělá rasistický film o "toxických gamerech" a podporuje "toxickou kultůru nerdů". A je to pěkný, pár věcí nedávalo úplně smysl jak už to tak občas bývá, ale finální dojem byl dobrý. Nakonec se to líbilo i rodině, kde ostatní hry úplně nepaří. Oblíbená postava jednoznačně kurátor

plakát

Falešný příběh (2017) 

Není to úplně špatný. Klasická šablona, úvod, chyba, krásný sen, provalení chyby, topení se v žalu, urychlené smíření a happy ending. Jediné co jsem vážně nepochopil (spoiler) byl motiv Vivian provalit protagonistku. Její klient právě napsal bezva song jen díky lásce k nové přítelkyni, co jsem čekal bylo, že se bude snažit zabránit přiznání.. ne najednou z ní udělali blbou manažerku co nevidí za roh, to je trochu zklamání.

plakát

Brutální Nikita (1990) odpad!

82% ... Jako vážně? Viděli jste to vůbec někdo?

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Přečetl jsem si zde pár recenzí ale stejně si nejsem jist, jestli ti, co hlasovali pro 2* a méně (popřípadě i 3) nepochopili film, hry a nebo obojí. Pokud se vám nelíbí příběh her (nebo pokud ho snad vůbec neznáte), neměli by jste asi chodit na film udělaný podle dané hry. Mně třeba scénář vůbec špatný nepřišel. Možná trochu nerozvinutý tak, aby film dával smysl sám o sobě (jsme přeci jen postaveni před spoustu "nadpřirozených" záležitostí jako vyspělá civilizace a jejich artefakty stejně jako před přístrojem co vážně namáhá celý mozek jedince a to vše jen v 115 minutách.. každé jedné hře věnujete mnohem více času pokud vás zajímá co se vlastně děje). Ale to je stejné i u WarCraftu.. Přijde mi že už je to spíš o nezájmu než o tom že by se jednalo v nějakém směru o špatný film. Mimochodem, ty obušky... Pominu fakt, že ve hře měly stráže také právě obušky a přidám jen dvě věci na zamyšlenou. Dají se využít genetické vzpomínky z mrtvého mozku? A vyplatí se riskovat to, že nějaký vysoce trénovaný asasín obere stráž o střelnou zbraň? Tady bych spíš jako blbost viděl to, že má Abstergo po celém zařízení rozmístěné naprosto funkční zbraně Asasínů.. No nic, uvidíme co z toho nakonec bude když ten výdělek není až takový a recenze také ne. Já se při odchodu z kina celkem těšil na případné pokračování (a jsem hodně zvědavý jak by se ubíralo vzhledem k tomu, že prostě nechtějí udělat film jen v přítomnosti..(mně by to nevadilo tho..))

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Vidím zde určitý vzorec. Chceš zabít ženu aby jsi mohl vlastnit Zemi a upevnit tak svojí moc ve vesmírném mocenském boji? No tak proč nečekat dokud nepřiletí vlkodlak aby jí mohl zachránit? ... pořád a pořád dokola stále častěji.

plakát

Zmizelá (2014) 

Film v celku dobrý, zajímavý příběh který si vás udrží atp.. Ale pár věcí mi nesedělo, navíc příběh obsahoval několik hluchých míst (např. z kamerového záznamu by zjistili, že jí do domu přivezl až kdo ví kdy a že celý ten její příběh o tom jak jí unesl nesedí... Ale ne, policie si to jen tak uzavře (i když velitelka případu má pochybnosti). Meh..

plakát

Ve jménu krále (2007) 

Hm.. Statham :D. O čem jiném je tenhle film? Film se mi celkem líbil, ale příběh je tak nehoráznej nesmysl, že to opravdu kazí vše ostatní.