Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

Môj jednoznačne najoblubenejší film, ktorý krásne zobrazuje aká silná je láska a túžba po slobode. Herecké výkony sú tu fantastické, neviem či niektorú hlavnú úlohu z filmov o historických národných hrdinoch zahral niekto dak dokonale a uveritelne ako Mel Gibson práve William-a Wallace-ho. Pre mňa je to dokonalý film po všetkých stránkach !!!

Rocky

Rocky (1976)

Tento film som 1x videl na nemeckej stanici ARD, asi ako 9 ročný a vôbec mi nevadilo, že som nerozumel jazyku, je to tak skvele natočený film, že veľa sa dá pochopiť z gést či mimiky Sly-a, ktorý vám svojimi ležernými a pomalými pohybmi umožní vytvoriť si predstavu, že ide o obyčajného chlapíka, ktorý sa snaží z 0 stať niekým vďaka svojím rukám, kde aj keď by ho mal Apollo mlátit od rána do večera, rukami, kladivom, železom, tak za žiadnu cenu nezostať ležať, ale vstať a boxovať, a vydržať všetkú bolesť sveta. Aj keď je to nereálne, ale takto si predstavujem box, škoda dnešnej moderny, kde potečie trošku krvi a je po zápase... rok čo rok čakám, kedy týždeň po týždni odvisielaju všetky časti Rockyho Balbou.

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Skvelý film, dokonca si myslím, že na tú dobu až neskutočný. Natočiť niečo v tých rokoch a s takými efektami, klobúk dole pred režisérom. Je to perfektný film, ktorý Vás celý čas drží v napätí a v neustálej akcií. Podľa mňa jeden z najlepších akčných filmov v celej histórií kinematografie !!!