Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (26)

plakát

Wasabi (2001) 

Skvělý námět, Jean Reno nezklamal. Já se 90 minut velmi dobře bavila, francouzský humor je fakt sranda.

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Právě jsem dokončila sledování první série a jsem překvapena, za jak krátký čas jsem to stihla. Pravdou je, že mě děj chytl od samého pilotního dílu. Je to sice dětský pohádkový příběh, ale je neobyčejný tím, že je zasazen do reálu a vznikl z toho opravdu zvláštní, byť sakra dobrý seriál. Děj má rychlý spád, tudíž mě to nepustilo a už jen odpočítávám týdny do spuštění druhé série.

plakát

Lip Service (2010) (seriál) 

Další seriál, který mě bral od začátku až do konce, z čehož nemůže vzejít nic jiného než 5*. Mám ráda britské seriály, tenhle je dokonce skotský, což je u mě premiéra. Zaujal mě jak příběh, tak charaktery jednotlivých postav a taky to skotské prostředí. Je velká škoda, že tento seriál není tolik známý, pokud jste jej neviděli, určitě do něj jděte. Těším se na další sérii.

plakát

Počátek (2010) 

Obvykle si filmy, které mají přes 2 hodiny, pouštím na části. Neudržím tak dlouho pozornost. Když jsem si přečetla, jak dlouhý má být Počátek, odrazovalo mě to. Tento dvou a půl hodinový snímek ale skončil tak rychle, jako začal a já na konci litovala, že to není ještě delší. Stejně tak je to s DiCapriem, nemám ho v oblibě, ale zde několikanásobně předčil má očekávání. Tleskám, tohle se opravdu zdařilo - jak režií nebo hereckými výkony, tak i tématem.

plakát

Čtyři slunce (2012) 

Češi prostě dramata dělat neumí. Příběh neměl žádnou zajímavou zápletku, opravdu jsem se nudila. Film měl být zčásti komedií, bohužel, téměř jsem se nesmála. Jediné vtipné scény byly ty s Karlem Rodenem, ale musím se přiznat, že i on mi ve druhé půli lezl na nervy. Kladně hodnotím soundtrack.

plakát

Cashback (2006) 

Průměrná romantická komedie s trochou sci-fi. Očekávala jsem od toho mnohem víc, ale i přesto jsem se občas dobře zasmála a rozhodně mě to nenudilo.

plakát

Pelíšky (1999) 

Film, na který se mohu dívat znovu a znovu a přesto mě nikdy neomrzí. Hřebejk zde výborně znázornil atmosféru komunistické éry. Nechybí nespočet opravdu vtipných scén ani dokonalý soundtrack. Nakonec musím zdůraznit herecký výkon Jiřího Kodeta, Českého lva za tuto roli získal právem.

plakát

Super drbna (2007) (seriál) 

Seriál, který poukazuje na život manhattanské smetánky. Je plný vztahů, večírků na úrovni a značkové módy. V těch 5 sériích, které jsou dosud natočeny jde krásně vidět, jak se nám postupem času mění charaktery postav, někdy výrazně, někdy jen nepatrně. Je mi jasné, že mužská část populace ke Gossip Girl zrovna nepřičichne, ale mě seriál opravdu baví. Jen škoda, že ho tvůrci neustále protahují. Bojím se, že se ze Super drbny brzy stane seriál typu Ulice.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Málokterý seriál si zamiluji po prvním díle, ovšem Game of Thrones to dokázal. V každém díle se objevuje hned několik nečekaných zvratů, což diváka od obrazovky rozhodně nepustí. Teď už mi nezbývá nic jiného, než náruživě čekat na druhou sérii.

plakát

Lara Croft - Tomb Raider (2001) 

Jsem si vědoma všech záporů ve filmu, jako je nenápaditost, obyčejný scénář nebo naprostá předvídatelnost, ale nemůžu si pomoci, Lara Croft mě prostě baví. Příběh je plný akce a Angelinu s pistolemi a noži za opasky mohu vidět stále dokola.