Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Recenze (635)

plakát

Božena - Epizoda 1 (2021) (epizoda) 

Nepochyboval jsem, že to bude slušně natočeno, ovšem stalo se to, čeho jsem se obával, Božena je zobrazována jako až příliš svobodomyslná feministka. Doufám, že nebude chtít v dalších dílech používat pseudonym Božena Němec. :-)

plakát

Božena - Epizoda 4 (2021) (epizoda) 

Tak to máme za sebou. Příští seriál o Boženě Němcové bude režírovat Robert Rosenberg a hlavní roli bude hrát Tarra White. Poslední díl byl nejslabší. A opravdu bych rád věděl jaký je poměr skutečnosti a autorské licence.

plakát

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích (2004) 

Z mého pohledu ještě lepší než jednička,neboť lyžuju jako Bridget Jonesová,mluvím německy jako Bridget Jonesová a v podstatě ať se pustím do čehokoliv,skončí to malérem,stejně jako u Bridget Jonesové. :-)

plakát

Brokovnice (1992) (TV film) 

Fakt nuda, kterou oživí jen ten zoufalec, jemuž se cpe do postele Patrasová v nejlepší formě a on "si to musí rozmyslet". :-)

plakát

Bůh masakru (2011) 

Zábavné,i když především díky hercům.Vidět Jodie,která chvílemi vypadá jako šílený Řepka,to je fakt zážitek k nezaplacení.

plakát

Cesta domů (2021) 

Zlákalo mě obsazení, tak jsem to zkusil před fotbalem s tím, že se na to případně dokoukám zítra. Vydržel jsem to sedmnáct minut. Nedokoukám se na to zítra.