Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Recenze (637)

plakát

Děti Nagana (2023) 

Líbilo se mi to moc, ale strašně mi vadí ty nedotažené příběhy, především u dívky Káti. To snad došly peníze, nebo jaký to mělo smysl?

plakát

Devátá brána (1999) 

V hlavní roli Johnny Depp a to doslova a do písmene.Všechno ostatní,včetně režiséra a scénáristy je jenom stafáž.Film se mi líbil,mám podobná témata rád,ale právě proto si myslím,že se s tím dalo udělat víc a nemuselo se mluvit jen o Deppovi.75%

plakát

Dialogy pro klarinet, cimbál a bicí (1985) (TV film) 

Strašlivé!!! Nehodné kapitána Exnera! Jedna hvězda jen proto, že nerad dávám odpad, ale tohle k němu má hodně nakročeno.

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Na tohle mne neužije, děje je tam asi tak na deset minut a nudu nezažene ani pražská herecká elita, zvlášť když se snaží mluvit po moravácku.

plakát

Dlouhá míle (1989) (seriál) 

Jsem rád, že ČT vytáhla znovu tenhle seriál, který byl v době svého vzniku peckou a stáří mu nic moc neubralo. Perfektní herecké obsazení a výborná režie. Nebýt té nesmyslné zápletky při maratonu, bylo by to za pět. Už při premiérovém vysílání zněla z odborných kruhů kritika, protože neexistuje, aby na trati nebyla lékařská pomoc. Ani v tunelu!

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

První díl mě nebavil, ale to se mi děje dost často. Pak se to rozjelo neskutečně. A nejhorší je, že mnozí zaměstnanci ČT na twitteru psali, že to přesně takhle je... :-)

plakát

Dobré zprávy - Jízda s princem (2022) (epizoda) 

Proboha, proč tam musí být tolik nesympatických postav? Chápu, že v  seriálu musí být i záporáci, ale tak moc protivných lidí mě teda k seriálu fakt nepřitáhne.

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Jiří Strach to umí líp, tohle bylo plné nelogičností, nesmyslů a protivných lidí.

plakát

Docent - Lesní vražda (2023) (epizoda) 

Asi bych dal o hvězdu víc, kdyby ty postavy nebyly tak strašně protivné. Vetchý se chová jako primitiv a Voříšková jako rozmazlená puberťačka.