Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Recenze (637)

plakát

Božena - Epizoda 4 (2021) (epizoda) 

Tak to máme za sebou. Příští seriál o Boženě Němcové bude režírovat Robert Rosenberg a hlavní roli bude hrát Tarra White. Poslední díl byl nejslabší. A opravdu bych rád věděl jaký je poměr skutečnosti a autorské licence.

plakát

Kukačky - Epizoda 3 (2021) (epizoda) 

Mě by už od minulého dílu zajímalo, jak ta postava, kterou hraje Adamczyk, přišla na to, že si nechá obě děti. Jakým právem? Z jakého důvodů? Jenomže o čem by to bylo, že jo? Počítám, že teď se to bude zbývajících deset dílů různě proplétat, rozcházet a scházet a nakonec se všichni obejmou. Nejsvětlejším bodem seriálu je mladá Janžurka, která místy jako kdyby mámě z oka vypadla.

plakát

Sestřičky Modrý kód - Smíšené pocity (2021) (epizoda) 

Děláte si z lidí legraci?!?! Šílená důchodkyně si obstará vlastní zásahovku, unese podezřelého k sobě domů,kde má Potěmkinovu výslechovku a při první příležitosti se proflákne. Holky nepoznají na klukovi, s nímž se evidentně znají už dost dlouho, že není gay a místní honorace kšeftuje s dopingem, což nikdo neřeší, dokonce regionální boss dokáže zamezit dopingové kontrole. No tvl, pro tohle jsem asi fakt ještě nedorostl. Jedna hvězda za vlasy Natálie Halouzkové, což je to jediné, co je na tomto seriálu dobré.

plakát

Hlava Medúzy - Hlava Medúzy (2021) (epizoda) 

Tak úplná hrůza to zase nebyla a pro začátek budu shovívavý a dám tři hvězdy, i když je to asi nadsazené. Vadí mi hudba, která je místy otravná a velmi často se nehodí k ději. Vadí mi, že Isteník mluví jako mutující puberťák. A vadí mi celkem nesmyslný závěr, ale třeba to nelogické chování místního mafiána v dalších dílech vysvětlí. Jestli ne, možná jednu hvězdičku sundám.

plakát

Božena - Epizoda 1 (2021) (epizoda) 

Nepochyboval jsem, že to bude slušně natočeno, ovšem stalo se to, čeho jsem se obával, Božena je zobrazována jako až příliš svobodomyslná feministka. Doufám, že nebude chtít v dalších dílech používat pseudonym Božena Němec. :-)

plakát

O léčivé vodě (2020) (TV film) 

Nebylo to špatné, ale něco tomu chybělo. Nevím co a zjevně to nevěděli ani autoři.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Originální, zábavné a navíc vyšperkované skvělou Terezou, která se v podobné roli objevila asi poprvé a moc jí to sedlo. Jen tedy nevím, proč je třeba hledat princeznu v Německu.

plakát

Medvědín (2020) (seriál) 

Horko těžko jsem to dokoukal. Fandou severských kriminálek se definitivně nestávám...