Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Recenze (637)

plakát

Ultimátum - Epizoda 4 (2022) (epizoda) 

Já si nemůžu pomoct, ale čím dál tím víc mi to připadá, jako kdyby to napsal Jára Cimrman.

plakát

Inkognito (2021) (pořad) odpad!

Pořad se mi velmi nelíbí a nesleduji ho, ale teď jsem zahlédl, že do něj, zřejmě na žádost svého nového přítele, nastoupila Daniela Písařovicová. To je teda sešup, z respektované moderátorky do téhle taškařice.  :-(

plakát

Klícka (1971) (TV film) 

Nemám rád Stellu Zázvorkovou v rolích protivných ženských, protože je v nich mimořádně přesvědčivá. A nemám rád, když se pořád jenom řve.

plakát

Eternals (2021) 

Na tohle už jsem fakt moc starej...

plakát

Ultimátum - Epizoda 1 (2022) (epizoda) 

Hodně ujeté a ještě zpotvořené šíleným dabingem. Proč slovenští herci, hrající slovenské postavy v seriálu, který se odehrává na Slovensku, nemůžou mluvit slovensky?

plakát

Špunti na cestě (2022) (seriál) 

Na pomezí tří a čtyř hvězd, ale vzhledem k obsazení jsem čekal trochu víc, tak zůstanu u tří. Zvláštně kolísající úroveň dílů.

plakát

Specialisté - Koláček štěstí (2022) (epizoda) odpad!

Tohle byl jednoznačně absolutně nejstrašlivější díl mezi všemi českými kriminálními seriály!!!  Nevím, jestli tvůrci zkouší, co divák vydrží, ale tolik stupidy narvat do pětačtyřiceti minut, nad tím zůstává rozum stát.

plakát

Stíny v mlze (2022) (seriál) 

Ta čísla vpravo nahoře jsou nesmysl! Vůbec ne špatný seriál se stoupající tendencí a nejlepším závěrečným dílem. Petra Špalková vynikající, její dcerka Andělka Tichá rovněž, Jiří Vyorálek - žádné překvapení - ten je skvělý všude, Regina Rázlová výborná a Miroslav Hanuš? Z takového padoucha by byli hotoví i v Americe! Shrnutí: Nebudu tvrdit, že jsem nic lepšího nikdy neviděl, ale bavilo mě to.

plakát

Poslední souboj (2021) 

Nějak se z toho začíná stávat tradice: film má ukrutně vysoké hodnocení, takže se těším a ... přijde zklamání. Špatný film to samozřejmě není, ale rozhodně to není nic, na co bych koukal s otevřenou pusou.

plakát

Duch (2022) (seriál) 

No, tak název mohli vymyslet originálnější, ale jinak to bylo celkem zábavné. Predrag super, Marta výborná a kvituji opuštění šablony Nečas = gauner. O pokračování nepochybuji.