Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (293)

plakát

Invaze (2007) 

Slušný průměr s chvilkovým napětím. Film na jedno podívání a zapomění v propadlišti DVDček.

plakát

Dračí války (2007) 

500 metrový had se 3 dny plíží po velkoměstu ničí tam co potká a nikdo ho ještě nezahlídl. Nejenom takové věci se dějí v tomhle filmu a proto je to hodně fantasy.

plakát

Mlha (2007) 

Naprosto do jiného soudku sáhl mistr Darabont, a mohu říct že udělal více než dobře. Tím nechci hanit jeho předchozí filmy, tím bych chtěl podotkout jenom jedno že na co sáhne to se promění v naprostý skvost.

plakát

Stalo se (2008) 

Rozhodně lepší film než tady všichni píší. Ale alespoň podle komentářů jsem čekal naprostou zhovadilost a dostal jsem pěkný napínavý film, čili děkuji komentářům nejspíš mi zlepšily film :)

plakát

V Bruggách (2008) 

Zajímavý film svým zpracováním. Atmosféra filmu mě naprosto vtáhla do zkur*ených Brug, možná se tam někdy vydám.

plakát

Prosíme přetočte (2008) 

Příjemná blbůstka u které se dá nádherně relaxovat. Předělávání filmů ale bylo naprosto dokonalé na 5 *, kdyby film postupem času neumíral jako jepice určitě bych ho hodnotil lépe.

plakát

Venkovský učitel (2008) 

Možná to bude tím že jsem od filmu očekával víc, ale prostě nic co by mě chytlo za koule :)

plakát

Kopačky (2008) 

Příjemná komedie s opravdu vtipnými vložkami. Russell Brand v roli slizkého rockera je výborný. Více takových komedii a budu spokojený.

plakát

Pokušení (2003) 

Příjemný film s dobrou hudbou a dokonce i ftipnými hláškami. Film na nedělní poobědové odpoledne jak dělaný. Jinak klasický průměr.

plakát

Taxikář (1976) 

Tento film šel nějak mimo mě nevím jestli jsem mu nedal dostatek pozornosti ale kdyby nebylo konečného sestřihu DeNira tak by hodnoceni šlo ještě níž.