Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (310)

plakát

Eragon (2006) 

Parádně zvoraná práce amerických občanů, nic proti Steefnovi, ale tohle vážně posral. Knížní předloha bestseller a tanhle film sračka. Jediné, co mají společného je název, jinak vše v tomhle filmu, od začátku, až do konce stojí za prd. Příklad toho, že ne vždy se něco podaří, když je v hlavní roli dráček Mráček a Brüno ;)

plakát

Erotománie (2002) (TV film) 

Mě se to hafo líbilo, nechápu to blbý hodnocení, jenom 45%? Nasrat! Tento film je povedený, atmosféra skvělá, stejně tak i zápletka. Psychopatická ženská pronásleduje známého lékaře a jeho rodinu, co může být lepšího? Dávám 5* za scény, které byly skvěle provedené a za heecké obsazení, mám ráda Jenn E.

plakát

Eurotrip (2004) 

Začátek nuda, konec nuda. Celý film NUDA. Ani jednou jsem se nezasmála, to už mě více rozesmáli Chipmunkové. Jediná scéna, která stála za to byla ta, jak přijeli na Slovensko s pár penězma a najednou byli ubytovaní v nejluxusnějším hotelu=> Kéž by to byla pravda ;)

plakát

Fantastická čtyřka (2005) odpad!

Je libo dát si čtyřku? V dnešní nabídce máme extra velkou porci kamenné drti, dále grilované kuře s brusinkami, nepřehlídnutelnou kost do zlatova propečenou a extra pružného losososa. Tyto blafy vám budou servírované podobu 106 minut. Laciná náhraška komixových postav, ze kterých mi bylo šoufl a kdyby za pár minut nedávali v televizi můj oblíbený film, asi bych tuto sračku hodila do těch ostatních.

plakát

Flashdance (1983) 

Úžasná hudba, skvělá herečka a naprosto dokonalý tanec!! :) Sbalím si věci a vyrazím si do dílny, ve dne budu svařovat kusy železa a v noci budu tančit v nočních klubech, proč ne? Já bych asi po svařování vypadala hůř než ona, ale to je drobný detail. Jinak moc pěkný film!

plakát

Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu (2004) (TV film) odpad!

Jinými slovy parodie na Indiana Jonese. Na hlavním obalu této sračky by mělo stát upzornění, že film je vysoce morbidní! Takovou slabomyslnou prkotinu jsem už dlouho neviděla. Smála jsem se pouze těm suchým kecům, rádoby chytrým. V hlavní roli debil a kráva. Co více dodat? Film na vlastní riziko!

plakát

Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna (2006) (TV film) odpad!

Pokračování této veleúspěšné sračky mě dovedlo k zamyšlení....Jak je možné, že něco takového vůbec existuje a že to pravidelně vysílá televize Nova? Odpověď je velmi jasná. Nastává konec světa a dobří herci a režiséři se ukrývají v podzemí a na povrch se dostávají tací jako Flynn.....Už to začíná....cítíte to taky?

plakát

Forrest Gump (1994) 

Slova nestačí, když se jedná o tento film. Dokonale provedený a herecké obsazení v čele Toma Hankse je brilantní ;)

plakát

František je děvkař (2008) odpad!

František není děvkař, nýbrž absolutní dement k pohledání. Film je sračka jak dělo a nedá se na to koukat! Samý hnusný tlamy před kamerou a ty jejich výrazy.... no tohle je konec! Jsem sice z Česka, ale naše filmy mi připadají čím dál více horší a horší, tenhle patří k těm nejhorším....KRAVINA! A dej te to ode mě dál!