Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (310)

plakát

Temná polovina (1993) 

Čekala jsem něco na styl Tajemného okna a ono se z toho vyklubalo úplně něco jiného, ale i přesto mě film příjemně překvapil. Nejvíce se mi líbila scéna na začátku, kdy chlapci operují mozek, ze kterého na nás zamrká jeho nepovedené dvojčátko, tuto scénku bych o něco protáhla a zašla do větších podrobností, pak by film získal o * navíc.

plakát

Lost After Dark (2015) 

Zábavná podívaná plná nečekaných leč vtipných zvratů. Nejvíce se mi líbil tlouštík připevněný ke stodole, proto dávám 4*

plakát

Na návštěvě (2015) 

Tento film doporučuji všem dětem, co chtějí o prázdninách navštívit babičku a dědečka. Zpráva pro babičku a dědečka, nezapomeňte zamčít sklep.

plakát

Chraň nás od zlého (2014) odpad!

Takovou sračku jsem už dlouho neviděla! Herecké výkony naprosto katastrofální. Kubánec alias kněz, nepříjemný fotřík, který nikdy není doma, manželka a matka naprosto prkenná, hlavní psychopat nechutnej a nic moc. Celkově film působil nedůvěryhodně. Divím se, že má tak dobré hodnocení, Scotty to pěkně podělal!

plakát

Zmizelá (2014) 

Tak si to shrneme. Krásná žena a krásný muž se dají dohromady, zpočátku je jejich manželství jako z pohádky, ale přibývajícími lety se jejich pohodové soužití mění ve stereotyp. Muž začne zahýbat s mladou vnadnou studentkou a žena začne plánovat do budoucna. Nutno podotknout, že její plány jsou velmi promyšlené a chudák manžel by se měl začít bát.

plakát

Pronásledovaný (1995) 

Moc pěkný film, nevím proč, ale velmi mě zaujal, přitom by se mu dalo vytknout hned několik věcí. Zaprvé obsah, ohrané romantické klišé, kdy hlavní hrdina přijíždí na venkov a zamiluje se do dívky. Trochu zvrácené, když bratr kreslí na obrazy svou nahou sestru. Celým filmem se táhne příjemná atmosféra anglického venkova. Aidan má nádherné oči a jeho kolegyně Kate je překrásná. Film patří mezi mé nejoblíbenější a proto dávám 5*.

plakát

Vampire Academy (2014) 

Tak kde jenom začnu. O tom, že tento film vznikne, jsem se dozvěděla cca před rokem. Přečetla jsem všechny díly této knižní série. Nikdy jsem nepatřila do fanklubu upírů a nikdy jsem nepřečetla ani jednu knihu od Stephanie M. (nejspíš jsem se bála trvalých následků, které by na mě kniha zanechala). Do kina jsem vstoupila se zvědavostí. Vyzula jsem si botky, jak už je mým zvykem a tiše vyčkávala, co přijde. Do sálu se hrnuly mladší a mladší dívky. Poprvé v životě jsem se mezi nimi cítila staře. Hned při úvodní hudbě jsem se vystrašila. Snad to opravdu není určené jen pro náctileté dívky??? Bála jsem se, co bude následovat. První půl hodinu jsem nevěřila vlastním očím, děj byl hrozně rychlý, kdybych nečetla knihy, nejspíš bych se v něm úplně ztratila. Jednotlivé části neměly hlavu ani patu, přišlo mi to jako promítání fotografií. Každá scéna trvala nejdéle 5 minut. Docela mě překvapilo, jak jsou zde vychvalovány akční scény. Hned ta úvodní mě velmi zklamala. Zoey si navzdory všemu vedla velmi dobře a její výkon si zaslouží hvězdičku, drzá puberťačka, která si dělá, co chce a nerespektuje pravidla. Lucy též nebyla špatná, avšak musím podotknout, že scény, při nichž používala na ostatní „nátlak“, byli až moc „zábavné“. Dimitrij mi připomínal máničku, dlouhé vlasy tomuto herci vážně nesednou a celkově byl až moc mohutný, zatímco v knize na mě působil chladně až nebezpečně, ve filmu se z něj stal pohodový a usměvavý mládenec. Humor byl patřičný, ale kdyby to udělali o dost temnější, byla by to daleko lepší podívaná. Celkově dávám 2* a to za herecké obsazení a výkony Lucy a Zoey.

plakát

Insidious (2010) 

Tohle byl Horor s velkým H! Začátek nic moc, prostředek nic moc, ale ten konec byl naprosto fantastický!!! Pěkní herci, skvělé triky a masky, prostě horor jak má být!

plakát

Desáté království (2000) (seriál) 

Po deseti letech znovu zkoukáno a můj pohled na tuto pohádku se nezměnil, i po tolika letech mě vtáhla do děje a já se nechala unášet krásnou hudbou Miriam S.!