Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (310)

plakát

Muž z oceli (2013) 

A já se tak moc těšila!!!! Henry je vskutku kus chlapa a pohled na jeho tělo je více než uspokojivý avšak, musím podotknout, že představitelka Lois je mi velmi nesympatická. Nejspíš za to může její role ve velmi nebezpečných známostech. Největší klišé se objevilo ke konci filmu, kdy se hlavní dvojice začala muckat uprostřed rozbombardovaného New Yorku. Poté tuto scénu nahradila ještě směšnější scéna, kdy superman hodí sondu před jedoucí jeep a slečna voják utrousí poznámku: to je ale kus chlapa! Přičemž se debilně usmívá na svého nadřízeného. Naskytuje se mi otázka, co si to v USA berou za lidi do armády, když vidí, že jim stíhačky padají u obří vznášející se krakatice jako shnilá jablka ze stromu a oni s radostí posílají další a další. Ještě že ty amerikány máme, co bychom si bez nich počali!!!!! Oni už ten svět zachránili tolikrát a neustále čelí útokům mimozemšťanů, jsou to naši hrdinové!!!

plakát

Eorin shinbu (2004) 

Pěkný, milý a romantický film s nádherným koncem. Prostě chutný dortík, který znovu ráda ochutnám.

plakát

Candyman (1992) 

Málem jsem se u toho ******* strachy!! Večer jsem měla chuť podívat se do zrcadla a vyslovit ze srandy 5x candyman a ze zrcadla by posléze vylezl nabuchaný negr. Nakonec jsem se na to vykašlala s tím, že to zkusím někdy jindy, až se budu nudit a budu mít chuť na včelí med.

plakát

Přichází Satan! (1976) 

Stará klasika.... vlivný Američan si adoptuje antikrista, který mu z mě neznámých důvodů začne dělat peklo. Malý roztomilý klučík s tetováním, zpočátku vypadá jako andílek, ale postupně se z něj stává ďáblík, to mi nepřijde až tak divné. Ti, kteří mají doma děti mi potvrdí, že ne vždy se jedná o andílky. To, že chůva omylem vypadne z okna a přitom zůstane vyset na laně, je jen běžná americká nehoda, stejně jako když knězem skrz na skrz projde kopí.

plakát

Gugaui seo (2013) (seriál) 

Jsem teprve u 18 dílu, ale s jistotou mohu napsat, že tento korejský seriál patří k těm nejlepším, které jsem kdy viděla. Úvodní dva díly mě seznámily s osudem rodičů hlavní postavy. Seriál je vtipný, romantický, ale i smutný. Nejvíce se mi líbí zápletka a triky. Skvělé herecké obsazení a hudba!! :) Dokoukáno! Všech 24 dílů, konec mi přišel poněkud otevřený, tak snad se brzy dočkáme pokračování, jinak zůstávám na svém dřívějším bodování, tento seriál si i přes ten konec zaslouží 5*.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Dívat se na to, jak dvě hodiny po sobě Bella s Éděm slintají není nic pro mě. Očividně retardovaná hlavní postava Belly a viditelně znechucený Edward se po sobě dívají, občas pláčou, někdy si dají letmý polibek. Beltráda si po dlouhé noci se svým mužem jde zaběhat, stejně jako to dělám já, akorát přitom nelovím srnky, veverky ani zajíce. Na konci se koná každoroční sjezd rodiny ze všech prdelí světa a nesmí chybět ani famílie z minulého století, která posledních sto let byla zamčená ve věži, tudiž neví, jak se lidé na zemi oblékají v 21 st., a že už není IN nosit černé kápě, jestliže nepatříte k metalistům a jiným posluchačům tvrdé hudby. Film pro slabomyslnější povahy a pro děti pod 15, které z toho ještě nemají rozum, hlavně že tam jsou špičaté zuby a sexouš Lautner.

plakát

Vlci (2006) 

Dech mi to nevyrazilo, obyčejný akční horor s partou texaských chlupáčů, kteří rádi maso a holky. Souboj vegetariánů s masojedlíky, kteří se mezi sebou perou a perou a perou a perou..... dokud nenarazí na malého kučíka, který je dokáže roznést na kopytech. Ale pozor!!!! Tady veškerá legrace končííí!! Kučík je synem velkého gaye texasských masojedlíků a přesto jej chtějí sníst za to, že je napůl vegetarián. No humus!!!!! Taká nespravedlnost, ale ono to nakonec dopadne dobře, tatínkova bokovka dopadne jako síto s pár dírama navíc a táta se ne/uzdraví.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Ou jééé, tomu se říká fakt hustej séroš. V "hlavní" roli Sean, který na mě poprvé zapůsobil přátelským dojmem, budiž mu země lehká.

plakát

Zoolander (2001) odpad!

Film točený imbecilem, pro debilní publikum. Po 30 minutách sledování jsem měla chuť prohodit televizi oknem, jít ven a ještě dvě hodiny do ní kopat. Nicméně, televize je drahá a tak jsem zvolila levnější řešení, vyhodila jsem dvdéčko sousedce za plot, kde jej nemilosrdně poškrábal kočičí gang.

plakát

Milionový závod (2001) 

Vidtelně retardovaný Atkinson s očima jak dvě koule a další parta klaunů ze zoo = Miliónový závod. Film má něco do sebe, je vtipný a nezamilujete si jej na první pohled.