Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Recenze (147)

plakát

Fotbalové opojení (1997) 

Adaptace dokonalé knihy sice nemohla být tak dokonalá, jako kniha samotná, nicméně fanatické fotbalové prostředí... To na mě prostě působí.. a jak! :)

plakát

Amazing Race: O milion kolem světa (2001) (pořad) 

Masakr prostě, nejlepší reality show! Je to jízda, napínavá a nervydrásající a o slovech jako Detour, Roadblock nebo Pit Stop už se člověku začíná i zdát... Osobně mně zaujala i spousta zajímavých míst a jsou v tom emoce a to je to hlavní :) --- S1 - 90% - Abych nespoileroval, povedená série na rozjezd, člověk si najde týmy co má rád a já osobně jsem si tedy našel i hlavní záporáky a jakmile je komu fandit, tak se do toho člověk vžije ještě víc... Situace kdy už si lidé myslí, že jsou vyřazeni a je jim oznámeno že nejsou, ta radost... To je nádhera prostě, po tom všem co si tam prožili... --- S2 - 90% - Celou sérii jsem neměl vyloženě svého favorita, ale nervydrásající a emotivní konec série vytáhl tuhle sérii na srovnatelnou výbornou úroveň.. A nezapomenutelná hláška - "I'm not a miner! Yes, I know you are not, you are an idiot!" --- S3 - 95% - Uff... Nervy, emoce, zvraty, všechno, aaaaa... Celá série mazec, tahle reality show se asi nedá nemilovat... --- S4 - 85% - Co se týče těch klasických věcí jako trasa, úkoly, napětí atd. bylo zase všechno parádní... Ale fakt, že všechny týmy, kterým jsem to přál vypadly v prvních dvou třetinách trasy a týmy, kterým jsem to už od první třetiny trasy nepřál se dostaly až tam, kam se dostaly... To se prostě na hodnocení projevit musí :) --- S5 - 95% - Nooo.. Zatím jedna z nejpovedenějších sérii, tentokrát se mi asi nejvíc líbil výběr týmů, rychle jsem si je zapamatoval a bylo jich tam hodně sympatických... No a v téhle sérii toho hráči snad nejvíc nacestovali a byly tady jedny z nejtěžších úkolů, co se zatím v Amazing Race vyskytly.. Kaviár - zatím asi nejbrutálnější Roadblock... A i když nakonec nevyhráli mí úplní favoriti, tak to bylo zase tak pěkně dojemný jako vždycky... --- S6 - 90% - Další parádní série... Bohužel už je to dlouho, co jsem jí viděl, tak si nezvpomínám na podrobnosti, ale AR snad nikdy nezklame... --- S7 - 100% - Tak sedmá série... Nemám slov! Asi opravdu nejlepší dosavadní cesta okolo světa. Výběr týmů naprosto úžasný, člověk měl hned záporáky i oblíbené... Těch zvratů.. A ten konec! Nemám slov, dokonalost.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

První série zkouknutá a panebože... Totáááální nářez, co víc říct... Kdo by řekl, že člověk bude mít jako nejoblíbenější postavu seriálu sériového vraha... "One day we'll share a COLD one..." // Druhá série není o nic horší než ta první... V prvních několika dílech jsem začal trochu pochybovat, ale druhá polovina druhé série mě opět dostala do kolen... Zbývá jen doufat, že tvůrci ve třetí sérii nezkazí to, co dvě série pracně tvořili... Chce to originalitu, tak snad jí scénaristi mají ještě dost...

plakát

Halloween (2007) 

Oživená legenda se vrátila... A ve velkém stylu...

plakát

Góóól! II (2007) 

Uff.. No tak tohle je dilema, je to předvídatelné, že už to snad ani víc nejde... Hlavní hrdina je polobůh, skoro vždycky když nastoupí, tak zachrání tým, když měla přijít krize, tak samozřejmě přišla, ale vzápětí zase přišel vzestup na vrchol.. Průběhu zápasů už jsem se mohl jen tak usmívat, protože nebyl zápas, kde bych neuhodl co a jak se kdy stane.. Když se ale oprostím od téhle skutečnosti a přikloním se ke skutečnosti, že jsem ohromný fotbalový nadšenec a bez fotbalu už bych si svůj život ani nedovedl představit, tak se film nakonec na ty čtyři hvězdy dostane, i když s odřenýma ušima... Mimo té předvídatelnosti je druhý díl téhle pohádky celkem fajn, fotbalovou atmosféru má celý snímek slušnou, nenudil jsem se, prožíval jsem to... Tedy, až na ty neuvěřitelně předvídatelné zápasy... Ale i tak.. 70%.

plakát

Sadistický rituál (1970) 

Až na prvních dvacet minut, kdy ten film byl opravdu totální výmaz a byl sem z něj hodně nadšenej, je to totální sračka.. Od té doby naprosto sestupná tendence čehokoli, vtipu, napětí, nic ten film neměl.. Jen řadu chaoticky poskládáných a debilně sestříhaných scén, které ještě samy o sobě byly úplně o ničem.. Do toho ještě to prostředí, kdy sem si po patnácti minutách připadal jak ve sprše... Nejlepší na tomhle filmu byl overvoice paní překladatelky.. / war... válka.. war... válka... war... válka... quack, quack.. kvák, kvák... /

plakát

Once (2007) 

Uaaa.. Nebýt trochu pomalejší a prázdnější přibližně prostřední části filmu tak jdu i na pět hvězd.. Dokonalá hudba a při scéně v hudebním obchodě mi šel při tom zpěvu mráz po zádech, huh..