Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (370)

plakát

Mnoho povyku pro nic (2012) 

Expendables pro Jossovy fandy líznutí klasikou. Pro mě? Jasná výhra!

plakát

Želvy Ninja (2012) (seriál) 

Seriál, který vás provede skrytým životem ninji a pravidly, dle kterých se tento život řídí, jako třeba: The first rule of being a ninja is "do no harm." Unless you mean to do harm. Then do lots of harm.

plakát

Já a robot (2013) (seriál) 

Možná je hodnocení pěti hvězdami za pilot poněkud předčasné, ale nemůžu si pomoct, protožepilot je, jaký je - Almost perfect. Ať už jde o obsazení (drsňák Karl Urban, syntetický ("There is this world again.") parťák Michael Early, lehce neurotický mechaik Mackenzie Crook, rozhodná šéfka Lili Taylor, či seriálový veterán "Doc" Hiro Kanagawa), hudbu, zvolené prostředí - všechno je na jedničku. Děj taky není nijak tupý, či předvídatelný (skutečně je tak trochu Asimovský) a pár záběrů dokazuje, že se tvůrci nebojí ani nějaké té kapky krve. Snad vysoce nasazená laťka nebude podlézána a seriál si udrží svůj nadprůměrný standart i v dalších dílech (já vím, naivní a zbožné přání).

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Lin je jeden z mála, co se dokázal poučit ze svých chyb a po slaboulinké trojce nám naservíroval příjemnou vysokooktanovou "druhou" trilogii.

plakát

Super (2010) 

Převážně za Boltie :-)

plakát

Pátek třináctého (1980) 

3 plus jedna za Kevina Slaninu :-) Ten chlap je taky všude :-)

plakát

Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon (2006) 

Naprosto kulervoucí první polovina filmu, je posléze trochu utlačena ´průměrným slasherem´. Vřískot zůstal nepřekonán, ale jako završení mojí ´slasher road´(komplet Vřískot, 1. 2. a 7. (H20) Halloween, Slumber Party Massacre III, Nightmare in Elm Street - komplet, první Pátek 13. a Scary Movie 1) neuvěřitelně vychcaná záležitost. Něco jako Cabin in the woods, jen nezachází do hlubin žánru, jako v případě Josse Whedona a Drewa Goddarda a nepřevrací pravidla, ale obšírně a do detailu je vysvětluje. Aneb návod ´Jak si vytvořit vlastního slasher vraha´.