Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (21)

plakát

The Walking Dead: World Beyond (2020) (seriál) 

Jsem milovník TWD a FTWD ale tohle se opravdu nepovedlo. Velký zklamání. Pořád tomu chci dát šanci, ale nelepší se to. Svět zombie apokalypsy je to co nás asi všechny nalákalo, ale nikdo nečekal že s TWD ani FTWD se to opravdu nedá srovnat ani při nejmenším. Mám pocit, že koukám na nějaký Bčkový seriál. Některé herecké výkony a sympatie postav jsou fakt hrozné. :/ Je to velká škoda, ale je to tak. UPDATE: Poslední 2 díly už jsou na tom o dost lépe, tak doufám že to tak stejně bude i pokračovat ;) Let's just Hope.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Tenhle seriál je prostě úžasnej konečně seriál ve kterém nejde ani tak o to že se pořád jen mlátí zombie ale jde o přežívání společně s Rickem a jeho přáteli. Právě jsem začala koukat na 4. sérii a je to úžasné. Pořád je tam akce napětí strach a mnoho dalšího. Oblíbíte si jakoukoliv postavu a čekáte zda zemře nebo přežije, dáváte typy a šance přeživším. Tomuto to seriálu nejde nic vyčíst. Také není špatné přečíst si pár komiksů The Walking Dead. Je to naprosto nejlepší seriál Zombie.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Po dlouhé době byl natočen klasický komediální seriál. Herci jsou dobří. A cíl filmu je jasný, pobavit diváky kteří na seriál koukají. To se jim parádně povedlo. Fantastický film.

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Už od prvního dílu třístovky se mi film zalíbil bylo to zajímavé akční a nové, nepřekonal to žádný jiný podobný film. Třístovka je prostě úžasná scénář filmu a propracování, triky a brutalita, to vše dohromady stvořilo báječný film. No a když přišel druhý díl filmu nebylo na výběr nic jiného než se na něj ihned podívat. Opět přišlo to očekávané, větší přesilu měla jako v prvním díle záporná strana. Výborné je také že se objevili postavy z prvního dílu což vás ještě více vtáhne do děje. Naprosto geniální souboje spoustu krve a to vše se odehrává na moři. Dále také lodní nárazy ... co dodat prostě úžasný film. Nejspíše se jedná o trilogii podle konce v druhém díle, a to se tedy těším protože jako vždy byl konec uprostřed bitvy na moři. V dalším díle pokud tedy bude se máme na co těšit.

plakát

Dva idioti ze Scotland Yardu (2004) 

Úžasná komedie, první půlka je více vtipná ale ta druhá také stojí za to, jeden z mála vyloženě vtipných komedií. ***** Doporučuji všem.

plakát

Píseční žraloci (2011) (TV film) odpad!

To jako vážně? Píseční žraloci? Nechápu jak se tohle mohlo dostat do televize jak může někoho tohle vůbec napadnout. Žraloci kteří na vás nebudou útočit jako každí jiní z moře ale budou vyskakovat z písku. Tohle není možné co se dokáže vymyslet. Film je nudný a naprosto nereální, dívat se na něco tak absurdní a označit to za dobrý film není možné.

plakát

Věc: Počátek (2011) 

Film je velice dobře zpracovaný ale následující díl je mnohem lepší a to i přesto že rok natáčení byl starší, ale oba filmy jsou si velmi podobné takže *****

plakát

Věc (1982) 

Tento film nemá chybu, scénář je výborný zbytečně nic nekomplikuje a ta mrazivá atmosféra ve které jde o přežití je úžasná. Mutace kterými procházeli lidé kteří byli napadeni virem byli skvěle propracované na dobu točení filmu. Když porovnáme Věc s předchozím dílem Věc:Počátek i když byl vlastně natočen až po něm, tak zjistíme že technologie a propracování mutace byla velice podobná dvě hlavy atd. Nemá to chybu a obsazení hlavní role je také úžasné. Většina se odehrává v noci spíše za tmy a to z toho dělá pořádný napínák takže bomba! *****

plakát

Klub sráčů (2000) 

Mnoha lidem se to nelíbí ale toto je ta pravá komedie která vás opravdu rozesměje a není to žádný sladák, prostě komedie jak se patří.

plakát

Závod s časem (2013) 

Paul Walker byl zkvělý herec tento film se povedl ***** odpočívej v pokoji.

Ovládací panel
8. nej uživatel Šalamounovy ostrovy
2 body