Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Ravenswood (2013) (seriál) 

Nejdříve jsem dala 5*, protože seriál měl potenciál. Nakonec dávám 50 %, protože to skončilo otevřeně, nic jsme nezjistili, žádné odpovědi jsme nedostali a nemám vůbec tušení, co to mělo znamenat. Děkuji pěkně.

plakát

Babovřesky (2013) 

Jak může někdo hodnotit film jenom z traileru, proboha?! Mně se to docela líbilo! A všem, kteří filmům dávají odpad, jen protože to tak dělá většina, vzkazuji, že jsou nuly. Můj názor ;)

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) odpad!

Kolikrát je pro ně cizí neštěstí jejich štěstí? Kolikrát se v jejich zprávách objevují blbosti, které nikoho nezajímají a to důležité téměř přeskočí? Kolikrát jim selže technika kvůli "důležitému" živému vstupu...? Nesčetněkrát! Hyeny !!!

plakát

Hannah Montana (2006) (seriál) 

Nevím, jak mohou někteří uživatelé hodnotit seriál, když viděli pouze 1 díl. Já osobně dávám * za nápad a * za to, že kdyby mi bylo 12, tak je to pro mne skvělý seriál. Opravdu si někteří zdejší hodnotitelé musí uvědomit, že je to pro děti! A já jako malá snila vždycky o tom, že budu buď tajnou agentkou, nebo tajnou herečkou (vzhledem k mému antitalentu na zpěv bych zpěvačka nemohla být ani ve snu! :) ).. proč ne? :)

plakát

Líbáš jako ďábel (2012) odpad!

Direct, SodaStream, Tchibo, Astrid, Blesk a pravděpodobně bych mohla pokračovat. Co k tomu říct? Díky tomuto filmu chci Tassimo, chci mít doma neustále limonádu a hlavně, proboha, NECHCI už nikdy vidět takovou komerční ptákovinu, jako je Líbáš jako ďábel. Film absolutně bez děje, nechutný akcent hlavní hrdinky, která mluví, jak kdyby měla poruchu řeči (proč ji proboha nenechali mluvit slovensky? ), naprosto nesmyslné chování "zlých" teroristů, co neumějí střílet (????), dále naprosto nechápu, když vyjednávají francouzsky, jak může Kaiser říct, že jim nerozumí a vzápětí říct: Chtějí vědět místo.. mohla bych logickými chybami pokračovat donekonečna. Politováníhodné.. Humor jako pro malé děti. Jediná Holubová to alespoň trochu zachraňuje (u dvou scén jsem se dokonce i pousmála). I tak jsem se po několika minutách chtěla naučit teleportovat někam pryč. Pro mě odpad nejvyššího kalibru! Hnus, velebnosti!

plakát

Protivný sprostý holky 2 (2011) (TV film) 

zklamání. Vnitřní monology se tam nehodily, celé to bylo až moc typické, tuctové a nemělo to kromě názvu a skupiny Plastics nic společného s Mean Girls.. škoda.. 1* za herečky, které mám ráda

plakát

Deník doktorky (2008) (seriál) 

Grétka mi někoho připomíná, možná samu sebe. Je skvělá

plakát

Jezerní královna (1998) odpad!

Odporný pokus o pohádku, který mému pětiletému bratrovi způsobil na dobrý měsíc noční můry. Děti, které otročí pod vodou, ryba, která zaživa sežere ty, kteří něco řeknou a to má být pohádka? To je horor! Hrůza, děs, nic jiného, než odpad, si to nezaslouží!

plakát

Mlčení jehňátek (1991) 

Doknalá kniha, dokonalý film, nechybí mu nic, mráz po zádech, sympatie s dr. Hannibalem Lecterem a naprosto fascinující závěr. Špička

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

VD, Twilight, člověk by řekl velmi podobné. Ale ve skutečnosti má VD děj, kterému se Twilight prostě nevyrovná. S novým dílem nová překvapení, očekávání boje.. dala bych 3*, ale postava Damona to posunula na 5*