Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Single Man (2009) 

Tak to ale byla homoušská hovadina, jen přemýšlím proč jsem dal dve hvězdičky. Jo ze slabé chvilky.

plakát

Počátek (2010) odpad!

Nevidím jediný důvod proč bych měl tomu braku dát alespoň jednu hvězdu.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Alexandre Dumas, by se v hrobě otáčel kdyby tuto koninu viděl. Ano i Sir Artur C. Doyle by se za Sherlocka v hrobě otáčel, ale tam to mělo úroveň. Mušketýři byli zle natočení, děj se vysmívá jakékoliv logičnosti. Jednu hvězdičku jsem udělil jen za výron Milly Jovovich. Modlím se, modlím aby nebylo natočeno žádné zrudné pokračování.

plakát

Hannibal - Zrození (2007) 

To je to, co ostatní nedokážou ocenit "Příběh". všichni mudrlanti srovnávájí tento film s Mlčením jehňátek a hlavně s jeho režií a produkcí. Ne, pro mě je krásné zjištění jak se stala z mladého Hannibala Lectera taková zrůda co si pochutnává na nezdvořácích. On se ten zlom v něm musel projevit, vždyť nejen přišel v posledních dnech války o rodiče, ale hlavně jej traumatizovalo jak si parta lumpů pochutnávala na jeho sestřičce. Nedivím se jeho snaze se pomstít a jak bravůrně tak činil. Musím vyzdvihnout jeho intelekt který mi imponuje.

plakát

Jana Eyrová (2011) 

Skvělá slovní výměna, mezi Janou Eyrovou a Edwardem Rochesterem, vynikající dialogy, které brali dech. Právě, že jako člen mužského pokolení (myslím sebe) nefičí na romantických filmech, ale tento mě opravdu dostal a taky jsem si tento film dal do Top 11. M Wasikowská je skvělá mladá herečka o které ještě uslyšíme. Zjišťuji, že můj malý pupuš dal tomuto filmu čtyři hvězdy a dokonce napsal krásný komentář. Mám se snad obávat o svůj zadek?

plakát

Dallas (1978) (seriál) 

Pozor, nesahejte mi na Dallas. Není nic lepšího než dobrák Bobby, než nejrovnejší chlap na světě J.R. a ostatní parta naftařů. V seriálu se točí nafta, prachy, sex, intriky a takové príběhy miluji.

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Krásný film, plný ekvilibristiky, plný akčních scén. Ano někdo si muže říct, toto by urcitě Sir Artur C. Doyle nenapsal, nezdramatizoval, ale podívejme se na tento snímek s nadhledem. Já mu dávám pět hvězdiček úplně za vše. Tento film nemá hluché místo.

plakát

96 hodin (2008) 

Petelice... ne vyšší stupeň petelice bombice, divím se proč tento film nemám v TOP 10, ale už se na tom pracuje. Právě proto mám Liama rád, jelikož jeho filmy jiskří, dává jim glanc. Konec sice byl předvídatelný, ale hoďte kamenem kdo jste bez vinny.

plakát

Hannibal (2001) 

Bojuji s tím, že mnoho yntelektuálu přeceňuje (Mlčení jehňátek...sice jsem taktéž ocenil 5ti hvězdičkami) a slabě hodnotí tento skvělý snímek, kde Hannibal Lecter dává světu o mnoho více, než výše zmiňovaný kousek. Trochu mě mrzí, že scénář se ke konci liší od literární předlohy Tomáše Harrise a jelikož jste to četli i viděli nemusím vysvětlovat, či? """Eňo ňuňo...težké, jako by v něm byla mrtvola"""

plakát

Mechanik zabiják (2011) 

Když, říkám nikomu neveř, tak nevěř nikomu. Mechanik je zabiják, který se musí dívat za svá ramena a dříve než někam vejde musí mít zkontrolovaný prostor. Prostě práce, kdy jsi jednou nohou v hrobě. A nedej bože, Bishopa nasrat a nebo zradit. Film byl grandiozní a premýšlím, že se podívám i na originál, ale když já tak nesnáším staré filmy.