Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (105)

plakát

Flash (2023) 

Epic! Pro mě parádní letní blockbuster se vším všudy a ještě něčím navíc. Klacky pod nohy budou tomuto snímku bohužel asi často házet předsudky publika.

plakát

Mstitel (2021) 

Co ukazuje zdejší hodnocení? Že Češi jsou suchaři. Na pět hvězd to není, ale na odpad už tuplem ne, takže nadhodnocuji účelově, bych alespoň trochu vyvážil ortel ignorantů bez špetky soudnosti.

plakát

Seveřan (2022) 

Špinavý, smrdutý, surový, archetypální, symbolický, magický, osudový, nevyhnutelný. Geniální. Epos o pravěké touze po pomstě. Bjork.

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Tak tady budou (nejen) místní nácíčkové hodně zmatení 😅 Originální (skoro)konverzačka kořeněná (sebe)ironií a lidovým humorem s vtipy, které jsou inspirovány skutečnými a "skutečnými" událostmi. Hudební složka filmu navíc není jen nějaká vata z brzobohatónů, naopak - vše skvěle podtrhuje. Paráda, tleskám!

plakát

Sněží! (2019) 

Film, který se mě nějak zvláštně konejšivě dotkl. Kromě kamery (a potažmo režie) musím vyzdvihnout i skvělý zvuk - miluju, když hraje ve filmu jednu z hlavních rolí. A jelikož jde o citlivě natočený snímek pro vnímavé diváky, vůbec se nedivím zdejšímu hodnocení, žáno... Na závěr jedna univerzální pomůcka: Důkazem kvality jest, když se film nelíbí omezenému náckovi s nickem Arsenal83.

plakát

Cesta časem (2017) 

Žádné efektní sci-fi rozhodně nečekejte, tohle je spíš takové "filozofující ekodrama ve sci-fi pojetí" (tuto definici brát, prosím, s nadhledem). Každopádně pro mě film se skvělou strhující atmosférou.

plakát

Ghostland (2018) 

Parádní nářez, něco tak autenticky surového jsem nečekal. Možná nijak prudce originální, někdy až šablonovité scény...ale vše a vždy plně funkční. Pro mě rozhodně skvělý filmový zážitek.

plakát

Zasažen bleskem (2012) 

Naštěstí jsem si hned neuvědomil, že hlavní roli hraje Colfer...viděl jsem pár dílu Glee, a byl mi tady dost protivný. V tomhle filmu mě ale naopak hodně bavil - s jeho nadstandardně vybavenou kámoškou byli sympatická dvojka, vůbec celý film byl herecky moc dobře obsazen. A nebylo to ani extrémně přeslazené, jak je v amerických snímcích (hlavně u konců filmů) běžné. Prostě moc fajn teenagerská komedie s dospělácky ustaranou atmosférou.