Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor
  • Akční

Obsahy (6)

Wereld van Ludovic, De

Wereld van Ludovic, De (1993) (TV film)

Ludovic (Mathias Coppens), dvanáctiletý hoch zanedbávaný bohémskými rodiči, v bytě obklopeném moderními obrazy a operní hudbou, se zamiluje do Sofie (Bella van Meel), dcery učitelky klavíru. Ta se chová zprvu odmítavě, nakonec ji však okouzlí jeho bláznivé nápady, kterými se k ní snaží přiblížit. Jednou večer, když Sofie pozve Ludovica k sobě, je nachytá její otec spolu v posteli. Ztropí hrozný povyk a rodiče Ludovica proto pošlou syna k prarodičům, aby byl od Sofie co nejdál. Ta však uteče z domova, aby se s Ludovicem setkala. Děti spolu utečou a skrývají se. Když jsou pak nalezeni a rodiče se je snaží oddělit, upadají oba do depresí.

Klíč ke světlu

Klíč ke světlu (2007) (seriál)

Clara (Solvej Sonne Horn) jede na prázdninový tábor, i když se jí vůbec nechce. Zemřel jí právě otec, takže je hodně smutná. Její matka doufá, že Clara najde na táboře nové přátele, kteří ji mohou rozveselit. Ale na táboře se dějí záhadné věci.

Wildflower

Wildflower (2022)

Film o dospívání, který sleduje Beu Johnson (Kiernan Shipka) od narození až po maturitu, jak se pohybuje v životě s mentálně postiženým rodičem a rozvětvenou rodinou, která se nemůže shodnout na nejlepším způsobu pomoci.

Tangent Room

Tangent Room (2017)

Čtyři skvělí myslitelé, uvězněni v tajemné místnosti bez možnosti úniku, závodí s časem, aby zabránili kosmickému kolapsu vesmíru. Musí se naučit spolupracovat a vyřešit jistou hádanku, než bude pozdě.

Alaska

Alaska (2015)

Fausto (Elio Germano) a Nadine (Astrid Bergès-Frisbey) se poprvé setkají v hotelu v Paříži. Oba jsou křehcí, sami a posedlí nedosažitelnou touhou po štěstí. Fausto je Ital, který se přestěhoval do Francie a pracuje jako číšník v naději, že najde úspěch, ale marně. Nadine je mladá a krásná francouzská dívka. Zamilují se do sebe a budou spolu trpět za svůj osud.

Deux

Deux (2015) (TV film)

Když Marianne (Lola Créton), svobodná a bezstarostná mladá dívka, potká Antoina (Bastien Bouillon), otevře se před ní život. Okouzlující a nestálý mladík ji svede a pak ji opustí. Oba milenci se nakonec vezmou a dokážou si vybudovat zdání naplněného manželského života. Až do dne, kdy se Antoine bláznivě zamiluje do Marianniny mladší sestry Evelyne (Rebecca Marder).

Reklama