Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (22)

plakát

K2 vlastní cestou (2020) 

Hooodně ubrečenej dokument. "Vlastní cestou" - nečekal jsem novou linii, ale tohle mělo být myšleno jak? Raději o tom ani nebudu přemýšlet. Opravdu místy dost hloupé. Zajímal by mne spíš příběh toho fixačního týmu, který ji připravoval tu "padesáti procentní" šanci. Chápu, že po fyzické stránce to není jednoduché, ale příběh na celovečerní dokument, který jde do kin, si představuji jinak.

plakát

Nadaný žák (1998) 

Špatně uchopená skvělá literární předloha. Škoda. Ve filmu chybí zásadní momenty (nejen konec) a tím to nepůsobí tím skvělým dojmem, jako po přečtení knihy.

plakát

Kmotr (1972) 

Mně se to nějak bez těch všech souvislostí z knihy nezdá. Možná jsem na tom filmu zbytečně hledal chyby, ale s knihou nesrovnatelný.... asi jako většina adaptací. A těch 175 min? Hold když to nejde, tak se to alespoň protahuje. Za mě průměrný film, před 40ti lety možná jeden z nejlepších, ale to nedokáži posoudit.

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) 

Já vím, že srovnávat film s knihou není nikdy dobré, ale tady mě chyběla spousta souvislostí. Odpustil bych to, kdyby to bylo na úkor stopáže, ale podle mě film neměl takovej spád, aby se tam nedalo někde něco přidat. Inu komu se film líbil, určitě si přečtěte knihu, která má ještě mnoho co nabídnout. 40%

plakát

Na vlásku (2010) 

Jedna hvězda za to, že jsem k tomu měl dvě děvčata po boku, jinak to je teda dost nepovedený.

plakát

12 podmínek k dědictví (2006) 

Inu moc jsem tomu nevěřil. Určitě se z toho dalo "vytřískat" víc. Ale i přesto to bylo koukatelné aneb trocha romantiky a sentimentu ještě nikoho nezabilo.

plakát

Pí a jeho život (2012) 

Ano, vizuálně je to zajímavě natočeno, ale co se týká srovnání s knihou, tak to velmi pokulhává. Je škoda, pokud někdo viděl film, protože knihu už si nepřečte. Spousta dle mého důležitých souvislostí ve filmu chybí ... ale je vidět, že se filmaři snažili. 65%

plakát

Oldboy (2013) 

Své předloze film nesahá ani po kolena. Určite to může být zajímavý film pro někoho, kdo neviděl originál. Případně doporučuji sled spíše americký a pak az korejský film.

plakát

Gravitace (2013) 

1:24 ... tomu říkám adekvátní stopáž !

plakát

Muž taiči (2013) 

Takový nijaký. Špatně rozvinutej "příběh" a nevýrazné obsazení. Alespoň, že si Keanu zavzpomínal v posledním souboji na Matrix. Snad se v dalších filmech jako režisér trošku pochlapí. Slabých 40%