Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (767)

plakát

Podnikavá Joy (2015) 

Já asi opravdu jen tak Jennifer Lawrence na chuť nepřijdu,protože podle mě je hodně přehodnocená a i někdy přehrává,ale zde byla docela snesitelná.Příběh o tom jak máma od dětí má sen a za ním si jde stojí za zhlédnutí pokud myslíte,že nic nemá cenu,ale kdyby to hrál někdo jiný tak by to pro mě bylo lepší :-).Už snad tradičně s ní tady hraje Bradley Cooper..:-) No za mě tedy celkově 65 % a tři hvězdy.

plakát

Stážista (2015) 

Stážista je vkusná komedie ,která ve vás zanechá pocit,že věk je jen číslo a pozitivně naladěn stojí za to.Parádní výkon Roberta De Niro stojí taky za zmínku.Pokud máte náladu na dobrou komedii bez kanálního humoru tak vřele doporučuji.Za mě celkově 85% a pět hvězd.

plakát

Rytíř pohárů (2015) 

Sice jsem tento snímek ani nedokoukal,protože to bylo opravdu pro mě hodně nudné a i když mam otevřenou mysl všemu tak toto bylo trochu přepálené,sice mi to připomínalo strom života s Bradem Pittem,ale ten byl podle mě udělán poutavě.za mě z toho co jsem viděl celkově 50% a tři hvězdy.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Asi ze mě opravdu už nebudu fanoušek comicsu....I když jsem viděl asi všechny.Každopádně Capitán je jeden z těch co mě bavily.Myslím tím jeho předešlé dva díly.Co se týče tohoto zpracování tak po úvodních pár minutách jsem si říkal,že tohle je už opravdu moc a jestli to tak bude pokračovat tak co se týče hodnocení,dám tomu dvě hvězdy.Co mě na tom štvalo byla ta nezranitelnost postav,hlavně tedy Scarlett Johansson....No ,ale pak se to přeci jen trochu otočilo k lepšímu a i když příběh i pro mě jako neznalce komiksové předlohy (jestli vůbec u tohoto konkrétního filmu nějaká je) byl dost předvídatelný tak výsledek ujde.Je jasné ,že fandové z toho asi budou na větvi,protože jen z účasti tolika postav asi mají radost.No a jako bonus je tu nový Spider-man,který mi je sice sympatičtější než z Amazing Spider-Man,ale i když vím,že to má být školák,tak mě to prostě nesedne,aby mezi partou Iron Mana atd,pobíhalo dítě.Když to shrnu tak například oproti nedávno viděnému Batman v Superman to má alespoň nějakou hlavu a patu a zapadá to do sebe.Za mě tedy celkově 75% a čtyři hvězdy.

plakát

Pád Londýna (2016) 

Tento film mě ničím nepřekvapil a ani neurazil.Takový klasický akční film jak z 90 let,kde se hraje o záchranu prezidenta.Za mě tedy 65% a tři hvězdy.

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

Příběh ze světa makléřů a událostem roku 2008.Film je sice dost dlouhý a někdy i nudí,protože ne každému odborný slovník těchto lidí,ale jako příklad toho co to muže být za lidi,které zajímá jen mamon je to dobré.Jinak nejsympatičtější postavy pro mě byli hlavně Brad Pitt a pak také Christian Bale.Za mě tedy celkově už jen z důvodu ,aby si to preventivně lidé pustily 90% a pět hvězd.

plakát

Na vlastní pěst (2015) 

No... tak chtěl jsem to vidět kvůli Bruci Willisovi,ale evidentně poslední dobou přijímá každou nabídka na hraní a je mu jedno co to je.Jinak si to nedokážu vysvětlit.Děj vám nějak osvětlovat nemusím,vše je napsané v popisu filmu.Jediné na co stálo se dívat byla Gina Carano a kdo nadával na Kellana Lutze v postradatelných tak ať se na tohle ani nedívá,protože tady je drnej jak šmilgr papír.No nic za mě celkově 40% a dvě hvězdy.

plakát

Most špiónů (2015) 

Špionážní film ,který vás zavede do doby studené války.Sice jde o zajímavé téma,ale mě to nějak nevtáhlo.Oceňuji na tom,že je z toho jak si na tom Steven Spielberg a jak už bývá zvykem tak solidní výkon Toma Hankse.Naopak nejsem přívržencem toho,že Mark Rylance za svojí roli dostal Oscara,ale proti gustu.....Každopádně za mě celkově 75% a čtyři hvězdy.

plakát

The Audition (2015) 

Jediné co je zajímavé na tomto videu k otevření casina je samozřejmě účast známých herců a za to za mě celkově 65% a tři hvězdy.