Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Western
  • Dobrodružný

Recenze (33)

plakát

Vzbúrené mesto (1984) (TV film) 

V mnoha ohledech zajímavý tv film. Poprvé jsem to viděl jako malý, někdy v 80. letech. Především mi utkvěl v paměti maskovaný Mnich...

plakát

Afrodita (1993) (TV film) 

Opravdu působivý film, nádherné záběry starého městečka, citlivé období dětství, něco co v člověku vyvolá nostalgii. Film není přehnaně ukecaný a uřvaný jako jiné podobné dětské filmy. Rozhodně doporučuji.

plakát

Chladné srdce (1996) (TV film) 

Pohádka v klasickém stylu, jaké jsme měli možnost vídat v normalizačních časech. Pro někoho možná minus, ale morální poselství, které přináší, je nadčasové. Rozhodně lepší než fantasy blivajzy západní provenience.

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) 

Jen toho Srstku si mohli odpustit.

plakát

Legenda o létajícím Cypriánovi (2010) 

Souhlasím s názorem, že se jedná co se týče scénáře o podprůměrnou záležitost. Naštěstí jsou tu pozitiva, pro která stojí za to film vidět znovu. Má vynikající atmosféru, je vizuálně velice působivý a pak - ta hudba. Jedná se o jednou z nejlepších, jakou jsem měl v poslední době slyšet. Je jasné, že to vše nemusí stačit a také nestačí. Promarněná šance.

plakát

Černovláska (1988) (TV film) 

Můžete si říkat, že je to příliš krátké, že to má úděsnou výpravu o hereckých výkonech nemluvě, ale pro mě je to naprostá televizní romantická klasika, na které jsem vyrůstal. Nepopírám, že jsem trochu zatížený nostalgií, ale jako milovníku romantických příběhů bych si k tomu vždycky dokázal cestu najít, i kdybych to viděl poprvé. Je ale možné, že by mé hodnocení bylo o hvězdu nižší.

plakát

Pancéřové auto (1929) 

Absence zvuku mi sice trochu vadila, ale je jasné, že k tomuto filmu musí člověk trochu jinak přistupovat. Příběh nic moc, ale co mě celkem bavilo byly akční scény.

plakát

Americké dopisy (2015) (TV film) 

Myslím, že by Antonín Dvořák zaplakal co oněm napsali za slátaninu. Jedna věc je držet se historické skutečnosti a další věc je udělat z toho příběh, který by nenudil. Toto bylo silně nezáživné od začátku až do konce. Jedna hvězda za skvělou hudbu.

plakát

Rodná zem (1953) 

Vizuálně působivé, ukázky folkloru a lidových písní opravdu nádherné. Na rozdíl od Zítra se bude tančit všude není teto film tolik zpolitizovaný a to je dobře.