Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (1 568)

plakát

Jeden život (2023) 

Nicholas Winton si zasloužil víc než tenhle televizácký a scenáristicky líný pomníček o pánovi, co 2 hodiny vyklízí studovnu, aby mu pak televizáci dvakrát málem přivodili infarkt.

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Diagnóza: režírující kaskadér. Hezká akce, ale samozřejmě je to nesmyslný masomlejnek bez jakéhokoli opírání o realitu a scénář je prostě hnůj všech hnojů o ničem.

plakát

Resident Evil: Lék (2022) (seriál) 

S každým novým dílem víc a víc dada, takže u finále se zmutovaným aligátorem už se jen královsky bavíte s vypnutým a rozšmelcovaným mozkem. Macho Wesker v sedmém dílu je absolutně nepopsatelná záležitost. Být hardcore fan, zabiju autory i sebe.

plakát

Batman (2022) 

Směšná rádoby depka, která vzala Sedm, Zodiaca a Kmotra a hodila to mixéru. Na Bruce Wayna se zapomnělo, nehraje se o nic a při řezání kabelu hraje hudba jako při záchraně galaxie. 3hodinový pilot k seriálu, který mě po tomhle hloupoučkém noiru, kde Alfred luští šifry za Batmana a na svou práci má vlastní služku, vůbec nezajímá.

plakát

Uncharted (2022) 

Uncharted: Drake's Boredom.

plakát

Vřískot (2022) 

Nesympatická nová omladina má halucinace, všichni se chovají dementně a jako bonus se weaponizuje toxickej fandom, kterej přitom v reálu útočí tak leda na sítích. Aha.

plakát

Eternals (2021) 

Něco tak splácanýho tu dlouho nebylo. Ambice, jednotlivosti ok. Ale nefunguje to. Vůbec.