Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 934)

plakát

Smrt krásných srnců (1986) 

Opravdu krásný film. Jeden z nejlepších, které kdy kdo za Československa natočil.

plakát

Skřivánci na niti (1969) 

Je tam spousta vtipných momentů a Brodský hraje jak ďábel, ale na vyšší hodnocení to nestačí.

plakát

Všichni dobří rodáci (1968) 

Nemyslím si, že to pětihvězdičkové, které tady převažuje, je vždy objektivní. Zase taková hitparáda to není.

plakát

Ucho (1970) 

Jak mohlo vlastně tohle vzniknout? Ve studiich, kde Kachyňa točil asi žádné Ucho nebylo, jinak by to nebylo vůbec možné. __ FIlm, ukazující, že v bezpečí není ani ten nejvyšší hodnostář je brilantním thrillerem, opravdu připomínající dvojici z Nicholsova opusu, Kdo se bojí Virginie Woolfové.

plakát

Vzájemná objetí (2009) 

Michelle Pfeiffer rád vždycky uvítám jako ženu, která svádí zajíčky. :-)

plakát

Mission: Impossible III (2006) 

Ve filmu je přád se na co dívat, protože se pořád něco děje. Děj se zamotává, všechno se kompikuje a dech nedochází ani na konci, ale to je vono. V tom je pro mě ten zakopanej pes. Po čase z toho stane pouze akční blbůstka o nadčlověku, který je kombinací všech superagentů.

plakát

O život (2007) 

Několik slibných scén, ze kterého tvůrci uplácali "film", neznamená doopravdy FILM! Kotek umí hrát, koktající Nvotová se snažila, ale deset minut je to o koze, dalších deset o voze. Potom jsou to hodinky a za nějakej čas zase holínky. Čím se dostáváme ke koze, kterou uvidíme na voze. (Že by koza byl Klepl a vůz spermie? :-)

plakát

Austin Powers - Goldmember (2002) 

Vtipnější než předchozí díly, ale stejně já nějak toho Austina nemusím. Nepřipadá mi moc vtipný, než nejvíc sexy muž ever forever je chlupatej brejloun, kterej je nechutnej na kilometry daleko. Děkuji za krásnou Beyonce, která celej film pobíhá s pistolí a dělá svoje teatrální pohyby a gesta.