Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (70)

plakát

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod (2004) 

Krásný a zároveň smutný příběh o třech dětech - sirotcích. Téměř jako od Burtona. Jim Carrey skóruje od své první scény a roztomilá Sunny od prvního zakousnutí. Existuje-li nějaký film, na který se ráda podívám třikrát za sebou, pak je to určitě Řada nešťastných příhod.

plakát

Sonny ve velkém světě (2009) (seriál) odpad!

Demi Lovato je mi absolutně nesympatická osoba! Ten její úsměv, který vždycky překryje celý její ksicht je něco vážně otřesného! Nemluvě o hrozném hereckém výkonu...

plakát

První krok (2009) (seriál) odpad!

Nesnáším to, nenávidím to, je mi z toho zle! Pokaždé, když to začne hrát v televizi, naběhne mi na spáncích žíla a mám chuť vyhodit ovladač z balkonu!

plakát

Cesty domů (2010) (seriál) odpad!

Ha-ha-ha... To není už ani k pláči, to je k smíchu...

plakát

Stmívání (2008) odpad!

Příběh o dívce, která se nemohla rozhodnout mezi nekrofilií a zoofilií... Och, jak originální!

plakát

100% blond (2005) odpad!

100% debilita...

plakát

Drákuloviny (1995) 

"Ale jde jí to bez něj docela dobře, že?" Když má někdo dojem, že je to absolutní trapárna, prosím, já mu jeho názor neberu. Ovšem v hlavě jej tvrdě odsuzuji, že neumí ocenit Leslieho fantastický humor.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Mně se to tedy líbilo hodně! Že je to umělé? Vždyť to je to, co je na tom krásné! Fantazií se nešetří a to se mi líbí. Jak jinak byste také chtěli udělat perfektní Říši Divů? Mia skóruje od začátku a její zvláštní Alenka moji maličkost učarovala už při první větě. Johnny sice vypadá jako blázen, ale i tak mi navždy utkvěl v paměti. Roztomilost sama!

plakát

Já, robot (2004) 

Tak si tak říkám, jestli se někdy stroje doopravdy nestanou chytřejší než jejich stvořitelé i v realitě. Nicméně, film je velmi kvalitní a ukázkově pohltí. :) A takový robot by mi doma vážně nevadil. (ovšem, kdyby se z něj nestal revolucionář)