Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Probudím se včera (2012) 

Nejsem příznivcem sci-fi, ale tento film se mi docela líbil. Pěkné tehdejší prostředí, docela propracovaný a vtipný příběh. Jediné co mi vadilo byl výkon Zlaty Adamovské, co by učitelku matematiky. Role ji až tak nesedla z toho důvodu, že se snažila být "přísná" a podle mě to až moc přehrála. Ale i tak se jedná o jeden z dobrých českých filmů za poslední dobu. O Jiřím Mádlu psát ani nemusím, předvedl opět skvělý herecký výkon a těším se opět na jeho další filmy.

plakát

Lidská stonožka 2 (2011) 

Nejdříve jsem si pomyslel, proč je ten film černobílý a jestli jsem náhodou nestáhl něco jiného. V polovině filmu mi došlo, proč je to černobílé. Doktor Mengele byl proti onomu psychopatovi z filmu hodný pan Doktor. Psychopat se podívá na film Lidská stonožka a pomyslí si, že by byl výborný nápad si něco podobného udělat i u sebe v garáži. Vezme svůj klíč na kola, praští po hlavě a unese 12 lidí včetně herečky z filmu, ze kterého čerpal inspiraci a sešije je k sobě. A aby toho nebylo málo, tak jim dá projímadlo, jelikož se nemohl dočkat, až se chudáci začnou vyprazdňovat. Film se mi nelíbil už z toho důvodu, že byl tolik nechutný a fekální. Kdybych se na tento výtvor lidské, narušené fantazie podíval znovu, přemýšlel bych o terapii.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Ve svém životě jsem o fotbal zakopl pouze 2x, kdy jsem hrál v jednom nejmenovaném klubu a hrál jsem strašně. Podruhé, když jsem viděl hrát TJ Slavoj Houslice. Ať jsem viděl Ondru Vetchýho v jakékoliv roli, tak byl skvělej. Tomuto seriálu opravdu chybí pouze pokračování, místo nějaké Ordinace v červené zahradě. 5 hvězdiček je UJČITĚ zaslouženě.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) odpad!

Pět lidí, co chodí k sobě navzájem domů a kritizují si jídlo a aby toho nebylo málo, tak i vyloženě očumují byt. Amaterské kuchařky dále již jen puťky v domacnosti, které se snaží používat odborné výrazy jako kdyby měli čtyři vysoké školy z gastronomie. Čtyři puťky v domácnosti se hrozně diví, že pátá puťka v domácnosti se urazila a schovala se před jejich zrakem do kuchyně, když pouze vyjádřili svůj negativní komentář k určitě dobře vydařenému jídlu. Bylo mi potěšením si jeden díl pustit a bylo mi jasné, že tento pořad si nezaslouží hodnocení ani jedné hvězdy.

plakát

Bruno (2009) 

Jestli máte chuť trochu se zasmát blonďatostí člověka, který si myslí, že rakouská hvězda je Hitler, tak jste na správném místě. Film mě pobavil natolik, že jsem si nějaké scény musel přetočit. Konec je trochu přehnaný a schylný podle mého názoru - zrzek ve slipech není opravdu nic moc. Tak trochu jsem v Brunovi viděl prvky Borata. Když píšu “tak trochu“ tak jsem skromný. Ale na druhou stranu mi příjde mnohem vtipnější Bruno, proto dávám 3 hvězdy.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Jak se dalo čekat Temný rytíř se stal ještě větším hitem, než Batman začíná. Temný rytíř má chytrý a zároveň chytlavý děj, který vás jen tak z náruče nepustí. Spousta akce, dramatu a ještě více super hlášek Jockera typu – Já věřím, že co tě nezabije to tě jednoduše zešílí – ano i já mám husí kůži. Nejvíce mě uchvátil psychologický vliv Jockera na lidi a hlavně jeho jednoduché myšlení. Od Batmana se nedá čekat nic jiného než velice hrdinské a kaskadérské chování, jaké má mít každý super hrdina. Páni Nolanové se jednoduše hezky vyrovnali s dějem.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Již mnoho chvil jsem strávil nad tímto seriálem a mnoho chvil ještě asi strávím. Až na pár nesrovnalostí v chování hlavních postav v různých sériích se mi seriál hodně zamlouvá. Jim Parsons odvádí ve filmu opravdu kus práce, který nelze přehlédnout. Od zapamatování různých složitých pojmů a rovnic, co se týče fyziky, do vynikajícího hereckého výkonu geniálního Sheldona. Teorie vás nejen pobaví, ale zároveň i poučí. Podle mého názoru nebudete u seriálu ztrácet svůj čas, protože se budete setkávát s jedním nejoriginálnějším sitcomem.

plakát

Úsvit mrtvých (2004) 

Každý fanoušek zombíků by si tento film neměl nechat ujít. Jeden z nejlepších hororů se zombí vůbec. Krev, strach, cáry masa z utržených nohou a rukou jsou na denním pořádku. Nechybí zde ani láska a sebeobětování pro přežití ostatních. Zkrátka scénáristé udělali vše abychom byli dojati a zároveň zastrašeni. Každopádně film zaslouží 5 hvězdiček.

plakát

Prci, prci, prcičky (1999) 

Jedna z klasických komedií, kterou snad viděl úplně každý. Podle mě velice originální a vtipný děj s lehkým nádechem erotiky. Některé komické scény mě dostaly. Nejlepší scény jsou jednoznačně se Stiflerem, kterého ztvárnil Seann William Scott na jehož roli se hodí asi nejlépe. Celkově bych film hodnotil jako lehce nadprůměrný.

plakát

Rocky (1976) 

Sylvester Stallone, jakožto scénárista a zároveň hlavní postava, podává výborný výkon. Podle mého názoru se jedná o jeden z nejlepších sportovních a inspirativních filmů doposud. Výborný výkon podává i jeho protivník ve filmu Carl Weathers. Ale zpět k hlavní postavě Rockymu. Hrozně mě zaujala postava Rockyho jako zpomaleného a trochu jednoduššího člověka. Perfektně se to hodí k boxerovi, který už nějakou tu ránu obdržel. Film bych si mohl pouštět pořád dokola a pokaždé budu napjatý až dokonce, kdy se Rocky střetne s profesionálním boxerem a mistrem světa v těžké váze Apollu Creedovi.