Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Pohádka

Deníček (27)

Žiju ???

Žiju ???

musíš vyplnit text

musíš vyplnit text...………………….asi tak nějak...…………...

musíš vyplnit text

jak kryptofašistické....

bla bla bla

jak kryptofašistické....

Poděkování

V poslední době se na čsfd moc nedostanu, ale všimla jsem si, že mi tu přibylo pár bodíků, takže děkuji milým udělujícím. Moc se nevyznám v tom, novém rozdělení, kdo co udělal, komu co přidělil, ubral atd. Navíc si nějak nepamatuji komu naposled jsem osobně poděkovala, takže děkuji hromadně. :))))

Kdybych byla na holky, tak jedině Dita je opravdu k pomilování.

Když ji spatřím, vhání mi to do tváří ruměnec, zapalují se mi lýtka, tají se mi dech a ze slovního projevu jediné co mě napadne je: ,, Vrrr, mňam mňam.

,, Jsem

obyčejná buržoazní idealistka. Vy ještě obyčejnější vulgární materialisté! "

Hádej, hádej hádači ve kterém filmu to zaznělo.

,,Život je krátkej,

alkoholu mnoho."

Hádej, hádej hádači ve kterém filmu to zaznělo.

moje aktuální foto

trochu červené tváře od zimy

moje aktuální foto

Konečné rozhodnutí!

Dnes jsem se zamyslela, když může existovat, žena se třemi ňadry, hafo žen s prdelí jak štýrskej valach, nebo dokonce vousatá žena, která ani žena není. No a přiznejme si, že vypadat jako Wurst, tak si pískám a ani ty vousy, by mi nevadily. Tudíž chci být též originální a štýrskej zadek má už kde kdo.  Nechám si tedy našít dvě kozy na záda, to ještě nikdo nemá a v jistých situacích by se to hodilo, aspoň to teda zvlášť v jedné situaci říká přítel. A pak si budu zpívat.,,Dvě mám zepředu, dvě mám zezadu, juch juch."

Ježíšku asi tak nějak, ale s bradavkama, prosím.

Konečné rozhodnutí!

Budeš mi chybět,

Kumpe!

Budeš mi chybět,

,, Ještě naposled se rozhlédni a pak už musíš sám. "

Dnešním dnem končí moje krásné povolání sběračky hovínek z luxusních teppichů.

,, Ještě naposled se rozhlédni a pak už musíš sám. "

I na patalogii, se dá zažít spousta legranda granda.

obzvlášť pokud znáte úchylného zřízence, šukatelně vyhlížející patoložku se závislostí na kofeinu a ještě šukatelněji vyhlížející mrtvolky.

I na patalogii, se dá zažít spousta legranda granda.

Nezáleží na tom, jak dobře jejich šichta začala....

Kdo mohl tušit, že to jen tatíček doprovázel svoje dcerušky na maturiťák. Vždy finišují katastrofou.

Nezáleží na tom, jak dobře jejich šichta začala....

Ruce nahoru, kalhoty dolu

moje oblíbené prdelky

Ruce nahoru, kalhoty dolu

Jasný důkaz

Jára Cimrman, při svém putování po Rakousích založil  v Linci první čistírnu prádla, která existuje doposud. Bohužel postupem času došlo k poněmčení jeho jména, s čímž by Cimrman určitě nesouhlasil, to je to jediné co by proti tomu mohl udělat.

Jasný důkaz

Tak jaký měla Světluška den ??? Slovy klasika...

,,Můj den, děs běs k nevíře, pak padly všechny hranice. Mám pro vás novinu! Teď už tohle nikoho nevzrušuje. Časy slušnosti jsou v tahu, jasný! Prásk, vypařily se jako smrdutá bahnitá kaluž. Jeden den jste v ní mohli vidět svůj odraz a den na to je z ní mastnej flek, co zírá z vaší ošumělý příjezdovky a vysmívá se, bla bla bla. Zná totiž zvrácenou pravdu, která zahnívá ve vaší duši. Byl to podělanej den."

Tak jaký měla Světluška den ??? Slovy klasika...

Takhle budu vypadat,

až si nechám narůst plnovous. Já chtěla vždycky bradku a furt nic, asi to blbě hnojim, jinak si to neumím vysvětlit. Co je horší, hnusná baba, která vypadá jako chlap, nebo hnusnej chlap, který vypadá jako luxusní baba, ale vousatá??? Tak co pardálové, jaký na to máte názor Vy??? A nebo je Vám to buřt, teda wurst???

Takhle budu vypadat,

TELEVIZE

 Je médium prohnilé a zkorumpované.

Po dlouhé době jsem byla v Čechách

A nestačila jsem kulit vočadla...

Vánoční reklamy tak do očí bijící, na zboží, hmm, děti opravdu nejsou blbé, takže jim to prostě z těch přihlouplých reklam musí dojít! !!!!! Vážení a milí, dárky totiž nenosí Ježíšek, ale pan Internet, kdyby jste to ještě nevěděli.

Další věc sobota 10 h ráno a v televizi běží film, kde se paní s pánem, nejdřív patlali nazí olejem a pak ten pán umřel při sexu, Naivně jsem si myslela, že v sobotu v 10 h ráno dávají pohádky.

A další podpásovka, když moderátor ve zprávách o něčem prohlásil, že to bylo idiotské. Prosím??? Nevěděla jsem, že moderátoři tam jsou od toho aby prezentovali vlastní názory, k tomu slovníkem dlaždiče.

Jsem hrdá na to, že tady se na televizi nedívám.