Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (473)

plakát

Spolu (2022) 

Tak hrozně mě to nebavilo, ani jako podklad pro háčkování.  Takové hrozně uječené a unylé zároveň. Všichni herci tak hrozně nesympatičtí, děj se vleče, ani bych to snad nenazývala dějem. Nedokázala jsem to dokoukat. Viděla jsem první cca 40 minut a kus závěru a stačilo.

plakát

Srdce na dlani (2022) 

Asi už mi péčí o mou demoliční četu a domácnost měkne mozek, ale mě se to líbilo. Ano, je to naivní, předvídatelné, lehce vtipné, obsahuje to zvířátko a děťátko nakonec, jako zprávy večer na Tv Noha, ale připomíná mi to normální svět, normální vztahy, normální rozhovory ještě před tím než začali lidé všude čučet do I Phonů kde čas plyne pomaleji, nikdo se nehoní za nesmysly a smysly života prostě letní pohoda. Taková ta síla okamžiku tady a teď, lehké pošimrání u srdíčka, taková dávná krásná  vzpomínka na lásky, nelásky.  Naposled mě takhle příjemně naladily Ženy v pokušení, ty v běhu jsem neviděla a asi po tom mé srdéčko ani netouží.

plakát

Volným pádem (2021) 

Takový Samotáři moderní doby, mixnutí Krajinou s nábytkem a temnotou severských filmů.Na mě je tam moc otázek PROČ? Které zůstanou bez odpovědi. Je mi jasné, že sem se hodí otevřený konec.Tím pádem druhý díl může pokračovat tím, že otec s dítětem našli smysl života a chodí s bezdomovci pouť do Santiaga,versus otec a dítě se uchlastají k smrti nad bezvýchodností svého bytí. Moc dobře znám ty pocity hlavního hrdiny kdy přes to, že on se jeví divnej na první pohled a všichni ti ,, normální úspěšní lidé" jsou daleko větší magoři, než on sám. Myslela jsem si, že veškeré pocity samoty, nepochopení, jinakosti a úzkosti z mrzké existence zmizely s příchodem dětí, ale červíček stále hlodá dál a dál...Je vůbec možné, aby celoživotní óčko našlo naplnění skrze děti? Je vůbec možné, aby jablko padlo hodně daleko od stromu a ty děti jednou byly krásné, bohaté, úspěšné a šťastné? Co, když se ta nálada a pocit neúspĕchu dědí z generace na generaci??? Kdo nás óčka namotivuje? Myslím, že i největší guru by z nás byl totálně vyšťavenej a my óčka bychom mu to stejně nevěřili.

plakát

Past (2020) (TV film) 

Stivínová je skvělá herečka,ale první co mě napadlo,že by se mi v té roli líbila více Vanda Hybnerová.Co mě jako druhé napadlo,že je to hrozně oploštělé a nejsou tam víc rozvinuty osudy i vedlejších herců.

plakát

Klec (2019) (TV film) 

Někde hluboko uvnitř mé zvrácené já by to rádo vidělo i obráceně, že by se při útěku Jeník bouchnul do hlavy, vetchá stařenka by ho přikurtovala k židli a starala se o něj jako o vlastního, ale to by z tohodle krásného psycha byl rovnou béčkovej horor, takže dobrý to bylo. Nemusíte mít strach pane Strach, že by se mi to nelíbilo. Hodně dlouho se mi vaše naše Bohdalka nelíbila ve filmu tak moc, tak jako tady. Taková Fany filuta.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Blahem si chrochtám a učůrávám do gatěk. Prostě pecka seriál, který má snahu rozvířit smradlavé stojaté vody stupidních seriálů této doby typu růžovka. Diváci těchto blafů tohle dílko neocení je to jiná liga pro jejich vočadla a ušadla zblbnutá komercí. Doufejme, že mu v dalších dílech nedojde dech a nevyčpí do ztracena. Panu režisérovi Prušinovskému skládám kloubouček, až k nohám. Konečně někdo kdo má odvahu pustit se úplně do jiného tématu než všichni ostatní.Tleskám, jen tak dál. Navíc Most má i výborný hudební podklad.

plakát

Vodník (2019) (seriál) 

Tauši, Tauši ,opět se lepšíš, jak jsi nenadchnul Sněžemkama a machrama, tak Vodník byla po Kanárkovi opravdu MŇAMKA.

plakát

Pepa (2018) 

Tady nám pan režisér obkresloval a pan scénárista opisoval.Tam je snad vobšlehlé úplně vše.Někdo tu měl nakoukaného Foresta Gumpa, Americkou krásu a vše zakončil koncem z Acid Hausu. Kdybych byla neznalá těchto filmů mohla bych si chrochtat blahem, že něco takového tu ještě nebylo, ale tohle je jen slabý čajíček vycucnutej z výborných filmů, ale chápu, že Českému divákovi zblblému soudkyní bramborou a vším ostatním z MOJí televize musí Pepa připadat jako vrchol kinematografie.

plakát

Trojí život (2018) (TV film) 

Eh, taková ta milá blbůstka , když zjistíte, že na ostatních programech dávají to co jste viděli už milionkrát a vy náhodou máte volnej večer, protože nějakou záhadou všechny děti vytuhly brzo a vy přemýšlíte jestli během 2 volných hodin do dalšího kojení si máte z nenadálého návalu euforie z nabité svobody a zároveň čirého zoufalství, že nevíte co lepšího s volným časem. Jestli si během té dvouhodinové relaxačky radši vypíchnout oko nudou... No a pak zvolíte druhou možnost a koukáte s hubou do kořán na to co to zase dávaj, aby jste o týden později nevěděli o čem to bylo. Tak přesně takový je to film.

plakát

Dvojníci (2016) odpad!

Konzumní sračka. Njn, to je tak když si někdo myslí, že umí hrát jen skrz to, že má hezkej ksicht.