Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (34)

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Vizualne naprosto dokonaly film, pastva pro oci…vetsina scen by se dala zastavit a pouzit jako obraz…Dej je ovsem dost povrchni a nesaha vizualu ani po kotniky.

plakát

Čarodějnice školou povinné (1998) (seriál) 

Není to seriál pro dospělé..asi bych byla dnes překvapená na co jsem jako malá koukala ještě neznala Harryho Pottera :-)

plakát

Rodinný film (2015) 

Režie, střih, kamera, hudba, herecké výkony (zvlášť musím vyzdvihnout toho psa)...To všechno super...Trochu celkový dojem pokazil mdlý a docela předvídatelný děj...Jinak by to byl úplně ukázkový festivalový film...Tak třeba příště

plakát

Zkáza krásou (2016) 

Rozporuplný dokument, ale možná je to i tím, že sama Lída Baarová byla rozporuplná osobnost. Pro mě byl dokument nicméně přínosem a dozvěděla jsem se na jednu stranu nějaké nové informace, na druhé straně mi přišlo, že by spousta informací mohla být dovysvětlena, či doplněna. Velký plus za dobové záznamy a soukromý archiv.

plakát

Ona (2013) 

Film je úžasný. Ta kamera, hudba, emoce, barvy, herci, melancholie...nemám slov. Ale něco mě trochu znepokojovalo. Nedokázala jsem se plně vcítit do filmu, protože jsem hluboce nesouhlasila s tak dokonalou láskou k něčemu pro mě neživému. Čekala jsem na každé zakopnutí (*SPOILER* → a když Samatha Thea opustila, cítila jsem se šťastně a svobodně ← *SPOILER*). Film je pln krásných pocitů, je to svým způsobem oslava lásky. Jsem opravdu nadšena. K hereckým výkonům netřeba komentáře. Byly báječní.

plakát

Pomáda (1978) 

Jeden z těch filmů, který vám nemůže být lhostejný - buď ho milujete nebo ne. Jedno se mu nedá upřít a to nesmrtelnost díky skvělým písním, báječné choreografii a té energie co z toho číší..a samozřejmě díky ústřednímu páru :)!

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Brilantní. Ačkoli jsem viděla od Tarantina zatím pouze Pulp Fiction, který považuji coby na počty kyblíků prolité krve za jeden zdá se z mírnějších Tarantinových počinů, tento film si mě naprosto získal. Ať už skvělé přízvuky, nádherný soundtrack, vynikající herecké výkony..musela jsem to během pár týdnů vidět už 2x a poslechnout soundtrack nesčetněkrát... I když se mi ten konec nepozdává, v rámci Tarantinovi vize "one man agains all" mu tutu nesrovnalost odpouštím :).

plakát

Moulin Rouge (2001) 

26 minut. Předtím jsem zvládla jen 5. Pořád se zlepšuju..Né, prostě se mi to nelíbí. I ten kýčovitý Great Gatsby s Leonardem jsem byla schopná dokoukat. Asi tohle není film pro mě...Nechápu, co na tom filmu všichni vidí, znám tolik skvělých muzikálů..Možná, kdybych se na to koukala od konce, tak to dokoukám. Takhle 2 hvězdičky za písničku El Tango de Roxanne, tu mám opravdu ráda.

plakát

V kůži Johna Malkoviche (1999) 

Viděla jsem už mnoho "divných", "ujetých" či "zvláštních" filmů, tento asi téměř všechny předčil...Ani nevím, co jsem čekala, ale asi rozhodně ne takovou bizardní podívanou, za kterou by se nestyděl ani David Lynch. Charlie Kaufmann a Spike Jonze zase mile překvapili..