Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (258)

plakát

Pouť (2010) 

Jeden z nejsilnějších filmových zážitků. Dojemný snímek zachycující příběhy čtyř lidí, kteří opisují své životy na Svatojakubské cestě bez pomocí slov. Miluju takováto zpracování, kdy se nemusí divákům vysvětlovat příběh od samotného A do konečného Z. Všichni máme svůj mozek a svou představivost. A všichni máme své příběhy, které jsou více či méně podobné. Není potřeba nic vysvětlovat, ni komentovat.

plakát

Lásky čas (2013) 

Romantika jak Brno, komedie jak Zavlekov. Představu o cestování v čase jsem měla úplně jinou (zavřít se do skříně, stisknout pěsti, zavřít oči - wtf??!), nemluvě o jeho účelech. Ale budiž. Kdyby tam nebyl můj rachitický oblíbenec, propadla bych pláči nad ztrátou tak drahocenného času.

plakát

Frajeři ve Vegas (2013) 

Já bych snad byla radši, kdyby se rolí ujali neznámí herci. Takových kapacit je v jednom filmu škoda. Nedokáží pořádně rozehrát svůj dokonalý um. A to prostě proto, že je na ně málo prostoru. Výsledkem je pak rychlokvasící šaškárna čtyř stárnoucích mužů, kteří si chtějí připomenout svá mladá léta. A kde jinde, než v Las Vegas. Jak omšelé. De Nirovi se vůbec poslední dobou nedaří vybrat si dobrý scénář...

plakát

Vše je ztraceno (2013) 

Aby člověk uvěřil na zázraky, musí skončit až na samém dně. Z úcty k panu Redfordovi dávám hvězdičky tři.

plakát

Don Jon (2013) 

Joseph Gordon-Levitt rules! Zase se mi osvědčil jako skvělý herec a tentokrát i jako scénárista a režisér. No neni ten kluk talent?

plakát

Hrdinové a zbabělci (2007) 

Agitka neagitka, aspoň se RR snaží něco dělat s celosvětovým děním! Takovéhle scénáře by se měli hodnotit zlatem. Otázka je, kolik z nás zvedne své zadky a začne přinejmenšim olizovat obálky.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Na mě by platilo o něco méně akce a víc vtipných dialogů, ale i tak si "hobit dvojka" zaslouží plný metál. Grafici měly co dělat.

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Film pro o ženách, pro ženy. Vtipně podaná třgenerační výpověď o vztazích nejen mezi mužem a ženou, ale i rodinou a smrtí. Mám chuť se na to podívat ještě jednou a za půl roku nejspíš zas a znova.

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Já myslim, že ten konec by si zasloužil sám o sobě jednu celou hvězdičku.

plakát

Katka (2009) 

Zajímalo by mě, co za všechny ty ocenění dostala Katka? Feťáků je celá Praha (nejen), ale ať už je Katka jaká chce, určité charisma má. Tedy důvod, proč se na dokument vůbec podívat.