Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Dokonalost sama. Ponurá atmosféra zahalená mystikou, děj provázaný všemi královskými rody do nejmenšího detailu, postavy a charaktery, z kterých chcete zpívat či zvracet, násilí, sex a intriky. Všechno ve vrchovaté míře, bez špetky studu. Je třeba pozorně sledovat souvislosti, budou se hodit pro další sérii. Ještě nikdy jsem si ve filmu neoblíbila žádného trpaslíka tak jako Tyriona.

Futurama

Futurama (1999)

Parádně ztřeštěný humor, na který ani "Simpsni" nedosahují. Má oblíbená postava: Zap Brannigan!

Californication

Californication (2007)

Budiž komentářem pro všechny, že celou sérii jsem shlédla za 1 jediný den. Né, že by se jednalo o napínavé momenty, ale humor, ač vážně sexistický a sarkastický, pití whisky, kouření v sámošce, věčné stěžování si na život a černý humor namísto emocí je mi blízký, přímo mě vtahuje děje. Děsně mě baví postava strýčka Charlieho, Karen by mohlo být zas trochu méně (ta ženská by si zasloužila svatozář). Pátou hvězdičku si nechávám pro další série, které mě, doufám, nezklamou. Dodatek č. 1: 2. sérii jsem viděla a pátou do počtu dávám. Víc Marcy! Dodatek č. 2: 6. série rocks! Go Runkles, go! Dodatek č. 3: 7. série je už trochu moc perverzní. Myslím, že dialogy o sexu se dají zpracovat vtipně, ale pokud se z toho stávají trapné kecy, u kterých se vám protáčí panenky, dobrý to není.

Nová holka

Nová holka (2011)

Minimálně 1x se během každého dílu pořádně zasměju. A to je dost, myslím. Mimochodem, může to tak mezi spolubydlícími vážně chodit? Já když bydlela se dvěma mužskýma, hádali jsme se jen o to, kdo má v týdnu uklízet.

Dexter

Dexter (2006)

Po dlouhé době seriál, kvůli kterému jsem schopná přijít ráno pozdě do práce. Pokaždé, když si myslím, že mi nová série už nemůže dát nic nového, přijde překvapení a intenzita napětí stoupá (snad jen série 5 se mi zdá taková ledabylá). Začínám šestku a jsem zvědavá, co přinese - který z hlavních hrdinů skončí v seriálu nadobro. Po shlédnutí prvního dílu této 6. řady bych už měla tip. Mimochodem, bravo Jennifer Carpenter, hraje výborně (zaujala mě už ve filmu V moci ďábla).

Dr. House

Dr. House (2004)

Hugh Laurie se snad pro sarkastického doktora narodil. Napínavý scénář, i když někdy hodně přitažený za vlasy, já vítám a tleskám.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Seriál, jehož každá epizoda mě nejmíň třikrát široce rozesměje.Jsem zamilovaná...

Tohle jsme my

Tohle jsme my (2016)

Seriál, který mě svou hloubkou, jemností a laskavostí zcela pohltil.