Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (19)

plakát

Čtyři pokoje (1995) 

Skvělé, krátké, zábavné povídky, které vás vždy drží v napětí co se zrovna v jakém pokoji stane...Nelze opomenout zajímavé herecké ztvárnění pikolíka Timem Rothem, který dokázal skvěle vystihnout vlastnosti toho to hotelového sluhy. Jeho zbrklost a roztěkanost působí dojem, že nám pikolík tak trochu bere drogy ale film to neskutečně oživuje..!

plakát

Mulit (2003) 

Super reklama..! Hádejte na co...

plakát

12 opic (1995) 

Jednoznačně jeden z nejlepších filmů z žánru sci-fi, které jsem viděl. Film je příběhově poskládán jako puzzle. A musim přiznat, že zezačátku jsem se dost ztrácel v jaké době se zrovna nacházím, což ale ani sám hlavní hrdina moc dobře nevěděl...Kazdopádně od začátku, až do konce se nebudete nudit a v každé scéně se budete těšit, co nastane v dál! =)

plakát

Osvícení (1980) 

Na skvělých předlohách se stavějí skvělé filmy. A tento se velice povedl. Stanley Kubrick je prostě mistr svého řemesla a tento horor vás o tom přesvědčí. Asi nejděsivější muzika co jsem u hororu zatím slyšel, která vždy dokáže dokonale vykreslit napětí v aktuální situaci. Dále dlouhé záběry za malým chlapcem na nás působí nedočkavě "co se už sakra stane" a v ten moment se zobrazí mrtvé sestry. Nikdo by roli bláznivého tatínka spisovatele nedokázal zahrát lépe, než Jack Nicholson, takže za herecký výkon nejde nic vytknout...Pět*****

plakát

West Side Story (1961) 

Krásný milostný příběh dvou mladých lidí a jednou nešťastnou láskou. Klasický námět Romea a Julie ve skvělém zpracování..Perfektně nastolená atmosféra v každém okamžiku. Louskání prstů, výrazy herců v obličeji, tanec a spoustu zajímavých efektů. To je West Side Story...

plakát

Patrola (2012) 

Srdceryvný příběh dvou čistě kladných policistů, kteří se snaží obhajovat zákon za každou cenu, samozřejmě se to ale neobejde beze ztrát. Příběh je konstruovaný tak, aby vás zcela vtáhnul do děje a nepustil. Kamera v tomto filmu dodává úplně jiný pohled na akční záběry, takže si celou dobu dokážeme představit jak mohou situace policisté prožívat.

plakát

Santa versus Sněhulák 3D (2002) 

Byl to druhý film který jsem ve 3D viděl tudíž jsem byl stále unesen obrazem...ale pohádka to není nijak náročná..=)

plakát

Vozka smrti (1921) 

Zajímavé scény Vozky smrti za použití dvojexpozice...celková nálada filmu je dost temná a záhadná, což je dobře.. Ovšem pocit z filmu může dost ovlivnit muzika hrající pod filmem..

plakát

Fantasmagorie (1908) 

Jeden z prvních pokusů animace ve filmu. Film je velice nápaditý, groteskní a zamotaný, ale stojí za to vidět!! Pak teprve můžeme vidět jakou cestu jsme s animací za plus, mínus 105 let ušli..=)