Nejsledovanější žánry / typy / původy

• Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Vřískot 6 (2023)

Možná je to tím, že už jsem pár Vřískotů viděla, ale bylo to fakt předvídatelné. Jsou to ty věci, že když si řeknete, že nějaké místo je bezpečné, jste dead. Když si řeknete, že bude lepší být na veřejnosti mezi lidmi, jste dead. Je to stejné, jako když jste zavření s vrahem v baráku, a místo útěku ven, utíkáte do patra. Prostě to jsou momenty, kdy už vám zvoní umíráček, voe! A to jsou ty momenty, když už každý fanoušek tohohle žánru prostě ví…. Když se nad tuhle věc povznesete, dostane díl ze známé série, který vás rozhodně pobaví. Hlavní postavy už taky nejsou tak trapné jako v pětce, teda až na slepici Mindy, která je příšerná ještě víc. Pac.

plakát

Útěk z pole (2022) odpad!

Utrpení. Bohužel, netrpí hrdinové filmu, tohle je tortura hlavně pro diváka. Je mi hrozně líto, že to není aspoň vtipné, pak by se celá věc dala brát. Fakt tyhle snímky vznikají tak, že se někdo ráno vzbudí se špatnou náladou a řekne si: “ Natočím takový sranec, že to posere den i někomu jinýmu!”???

plakát

Tajemství mé sestry (2017) (TV film)

Nejde o nijak světoborný snímek, ale dá se to. Oddechovka končící odhalením, které je ohromná prasárna. Aneb jak zničit člověka a ještě být hrdinkou příběhu. Lhát se prostě nemá, protože nikdy nevíš, co tím posereš.

plakát

Voyagers - Vesmírná mise (2021)

Myslíte, že takový film vznikne, protože si někdo řekne, že se nudí a neví, co s prachama? Jinak si to nedovedu vysvětlit. Bylo to tak nudný a zbytečný. Jediný, co mi dávalo naději, byla existence ufo. Protože takový ufonek, by tyhle sráče usměrnil líp, než ta jejich modrá.

Devadesátky (2022) (seriál)

I mě strhla vlna nostalgie a atmoška Devadesátek, jenže… Tak nějak se to kolem čtvrté epizody láme, a vše se zdá zbytečně zdlouhavé, až nudné. Na minisérii celkem blbý, ne? Takže jsem vlastně rozpolcená, jestli se nechat ukolíbat tím, jak to vypadá parádně nebo se řídit tím, že zas tak wow to není. Mno, i tak bych se podívala na další řadu, protože Plíšek, víme?

Čarodějnice (2020) odpad!

Pohádka o CGI čarodějnici, aneb jak originál z devadesátýho válcuje tuhle srágoru. Bylo třeba rozdýchat tenhle candrbál, protože jsem si zkazila volné odpoledne, a to by mělo být trestné. Hele, fakt si radši pusťte třeba zprávy na Nově. Opravdu.

Fukušima (2020)

Tak jsem se dvě hodiny dívala, jak se lidé klaní a omlouvají. Ano, nerozumím téhle kultuře a nelíbí se mi filmy z Asie. Prostě čekáte akci a emoce, jenže dostanete nudu bez emocí. XY lidí jen sedí, přechází a mluví. Elektrárna se opraví sama, nikdo neví proč. Já si myslím, že chtěla ukončit tohle utrpení, tak si radši ufoukla a tlak klesnul. Tadá.

Tenet (2020)

Tohle jsem fakt nedala. Teda dala, ale víš co….nijak zvlášť jsem to nepobrala. Nejsem žádný vědátor, a ze srdce mě uklidnilo, když jsem tu vyčetla, že v tom nejsem sama. Věřím, že po dalším shlédnutí, bych byla v obraze víc, problém je v tom, že to asi znova nedám. Víte, Počátek mi prvně taky nesednul, jenže pak jsem ho viděla znovu, a znovu, a znovu….a teď patří mezi moje topky. Bohužel, tady nepřišel ten pocit, že to je taková bomba, abych o tom chtěla víc přemýšlet, nebo to vidět znovu. Celé zbytečně složité, dost věcí mi nadávalo smysl….asi jsem fakt moc holka.  *Nolan je asi vážně bedna, co?

Viktorie a Abdul (2017)

Až příliš depresivní, což jsem nečekala. A ten její syn byl vážně hajzl. Aneb recenze měsíce....

Jedině ona (2010)

Asi to na mě jde, ale dneska jsem se až dojala, když jsem viděla tyhle dva ňufáky. Jestli to znamená, že jde o dobrý film? Kdo ví. Děj je opravdu předvídatelný, a i přesto ( nebo právě proto?) jsem si to užila. A zas na chvíli se ozvala pošahaná Lyli, která věří v romantické filmy. Proto pokud taky potřebujete trochu toho cukru na vaší koblihu ( bez dvojsmyslů, sprosťáci ), tady ho máte.