Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (511)

plakát

Námořní vyšetřovací služba L. A. (2009) (seriál) 

Obyčejná kriminálka, nic víc nic mín. Čekal jsem opravdu něco vyjimečného, ale to asi nikdy nedostanu. Seriál o ničem, prostě bez zajimavých vedlejších dějů,zvratů a podobně. Za mě je to průměr.

plakát

Vařte jako šéf! (2013) (pořad) 

Tak tohle se opravdu velmi povedlo! Díky bože! Konečně něco na co se dá v televizi dívat!

plakát

Falling Skies (2011) (seriál) 

Po dvou dílech shlédnuto a moje reakce na to? Popravdě čekal jsem něco opravdu extra, jako filmy (Světová invaze, District 9, Skyline, Monstrum atd.) Jsem celkem hodně zklamaný, že když už vyjde tak suprový seriál v produkci S. Spielberga a s takovým originálním dějem.., všechno se musí takhle podělat. Samozřejmě, nějaké scénky berou dech, nemají žádnou chybu ale to je snad asi vše. Seriál bez nějakých velkých akcí, dojemné hudby, skvělých nápadů.,prostě jednoduše řečeno Katastrofa. Ale i po tom všem jsem ochoten dát tomuto seriálu 4**** a dát mu ještě šanci. Doufám, že se dočkáme více vzrušení, akcí a epických bitev a zvratů.

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Když jsem slyšel, že vyjde páté pokračování téhle úspěšné ságy. Čekal jsem něco opravdu extra. Bylo to poněkud zvláštní, kam se podělo to kouzlo z předchozích dílů. Už to není ono, ale prostě za tu pořádnou akci, výbuchy, střílení dávám plný počet bodů. Protože ve většině filmech je to prostě nuda, když u toho je Bruce Willis.. tak to za něco stojí.

plakát

Mongol - Čingischán (2007) 

Obyčejný.., bez napětí, bez vzrušení, bez nadšení. Když tohle film postrádá tak něco je asi opravdu špatně.

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Abych řekl pravdu, nebylo to zas tak špatné jak jsem si ze začátku myslel. Film mě potěšil, ale ne moc. Vlastně film splnoval všechny požadavky, které by jako film měl mít. Bylo to skvělé, jen by to chtělo propracovanější a zajímavější děj. Jinak náhodou je to dost suprová akční jízda s Gemmou :)

plakát

Elektra (2005) odpad!

Název,obal a celkový děj působí celkově dost nápaditě a sakra dost dobře. Akorát opak je pravdou.., z velkého očekávání vyšel hnus.