Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama

Poslední recenze (13)

plakát

Labutí princezna 5: Příběh královské rodiny (2013) odpad!

Děs a hrůza. Na prvních třech dílech jsem vyrůstala. Tohle je ale výsměch! Příběh nulový postavy nepropracované (většina tam byla jen na okrasu a vyplnění prázdných míst, jejich zábavnost a humor byly tytam) a co je nejhorší, padl film za oběť modernímu trendu: co není počítačem, není film. A přitom ten starý animovaný styl byl na tom to nejlepší. Tady to ale vyměnili za příšerou grafiku, kde i první díl Toy story z roku 1995 je lepší. Pohyby postav jsou příšerné a výrazy a mimika připomínají Barbie. I chování postav jako by její filmy kopírovali. A písně... chabý pokus o zmodernizování což na ten pomyslný dort hanby dodalo třešničku. A ještě zapálené svíčky, protivníci: (SPOILER!) velké létající veverky, speciálně vycvičené k zabití Labutí princezny (která se mimochodem za celý film promění jen ve vzpomínkách, a po té příšerně zanimované vodě jsem měla chuť zabíjet). Ale to nevadí. Odette si s veverkami promluví a všechno je Ok. Už jen během pěti minut porazí čisté zlo a hotovo. Ani pětiletá sestřenka to nedokoukala do konce. A to příběhy Labutí princezny miluje. Verdikt: animace -1*, děj -1*, postavy -1*, hudba -1*, humor -1* a do mínusu už to nejde. V porovnání s předešlými díly jasná 0!

plakát

Deurim hai (2011) (seriál) 

Zajímavé téma, které tu sice bylo už tolikrát, ale přesto zaujme. A příběch mladých studentů, toužící po slávě chytne za srdce snad každého. Člověk jen čeká, co se stane, protože nemůžeme posuzovat postavy podle prvního, druhého, třetího, dokonce ani čtvrtého dílu. Ten, co nám přišel v prvních dílech jako necita je milý člověk a ten, co byl slabý a zakřiknutý nám pořádně zamíchá kartami. Jen hlavní hrdinka mi moc nesedla. Dívka co má velký talen bez nějaké práce, aby si ho vybojovala, ale všichni (většina) z hlavních hrdinů ji milují i přes její necitelnost... Ani doprovodné příběhy obtloustlé Kim Pil Sook s andělským hlasem, nebo nevědomě nadaného Sam Song Dong který i napříč nepřízni osudu zpívá, to nezachrání. Mě by víc zaujalo, kdyby hlavní hrdinkou byla Baek Hee a příběh její cesty ke slávě a touhy doházat hlavní hrdince, že není zbytečná a už vůbec ne její "ocásek". O tom, jak ji škola mění a je ochotná udělat cokoliv. Proto za hlavní hrdinku strhávám jednu hvězdičku 4/5.

plakát

Smrtící spojení (2007) 

Docela slušná lekačka s neotřepaným a zajímavě děsivým rozuzlením. Něco takového jsem vážně nečekala. Děj i efekty na čtyři hvězdičky, ale kvůli (jako obvykle) otřesnému českému dabingu jsem musela jednu hvězdičku ztrhnout.

Poslední hodnocení (340)

Labutí princezna 5: Příběh královské rodiny (2013)

odpad! 27.06.2015

Dr. House (2004) (seriál)

27.01.2014

American Horror Story - Murder House (2011) (série) (S01)

27.01.2014

Námořní vyšetřovací služba (2003) (seriál)

27.01.2014

Odložené případy (2003) (seriál)

27.01.2014

Naruto: Šippúden (2007) (seriál)

27.01.2014

Naruto (2002) (seriál)

27.01.2014

Legenda o sovích strážcích (2010)

15.11.2013

Královna prokletých (2002)

25.10.2013

Reklama

Poslední deníček (1)

Poprvé zde

Jako obvykle jsem už dokoukla snad na všechny mě známé dobré i špatné filmy. Od hororů přes komedie až k fantasy japonským i americkým filmům. Tak začalo dobře známé období nudy. Všechny knihy taky přečtené, jen na učebnice upadá stále více a více prachu. Měla jsem dvě možnosti... 1) Učit se, nebo 2) Ponížit se před spolubydlící a začít koukat na Disney-ovské pohádky. Můžete hádat. (Kdo mě zná ví, že to bylo to 2) :D) No... Tak můžu "hrdě" říct, že jsem viděla oba díly Medvědích bratrů a Mulan..... Takže pokud někdo zná nějaké tobré filmy jakéhokoliv žánru, nebráním se radám....