Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (8)

plakát

Croodsovi (2013) 

Moc se nám to líbilo. Já šla do kina s nevědomostí o čem film je. Všem se nám to líbilo - humor a krásná animace hlavně v džungli. Jen jsme se zasekli na velrybě s nožičkama a létacích želvách - měli jsme téma na cestu domů. Myslím, že film si užijí různé generace. Jen nevím kde ježíšek bude shánět toho tygra :)

plakát

Vražedná hra (2012) 

Docela jsem se na film těšila. Shrnuto - souhlasím s negativem uváděným v komentářích. Pro ně jediné plus byla dokonale psychopaticky zvládnutá role M. Foxe - ale nějak jsme se vlastně o jeho životě nic nedozvěděli a to mě jaksi chybělo. Připadalo mi to začátek filmu pak bych čekala nějaké rozvinutí role vraha a najednou je tu konec. A J. Reno - musela jsem se přesvědčit u spoludiváka zda to je opravdu on.

plakát

Barevný závoj (2006) 

Dlouho mi trvalo než jsem dokázala sednout a napsat jak na mě film působil. Pro film jsem se rozhodla díky Vám tady na databázi. Pročetla jsem si všechny komentáře k filmu a moc se mi líbí komentář uživatelele Kimona (moc krásně vyjádřené). Stane se,že shlédnu film a prostě mě doslova připoutá a já o něm musím přemýšlet a vracet se k němu - přesně takhle na mě zapůsobil Barevný závoj - co to vyzařují záběry kamery (ponuré, realistické - vtáhne vás to) , skvělé role hl. hrdinů ale i např. vojenského velitele apod. je pro mě působivé. Když jsem přemýšlela jak se vyjádřit: rozdílné důvody pro manželství - hledání něčeho co by se dalo nazývat láskou - procitnutí - vina - prozření

plakát

Magnolia (1999) 

Skvěle neuvěřitelné příběhy jejich spojení a výkony J. Moore a Toma Cruise to nemělo chybu. Škoda,že jsem film objevila až teď.

plakát

Východní přísliby (2007) 

Už jen začátek mě nenechal na pochybách a vtáhnul mě do filmu tak, že jsem ani jednou nedala "pauzu" - drsný a lehce uvěřitelné, že Rusové jsou skutečně Rusové. Jako kontrast "naivní" doktorka. Pěkný film, rozhodně za to stál. Herecký výkon Mortensena byl fantastický.

plakát

Zkrocení zlé ženy (1967) 

Líbí se mi stále a líbit se mi bude - skvělý herci - postavy jsou tak realisticky vykreslené a monology jsou skvělé.

plakát

Profesionálové (1977) (seriál) 

Seriál typicky ang. detektivek líbí se mi stále a myslím,že stále má co ukázat. Jen v některých dílech to bylo více na můj vkus o politice ale dala se to. Líbí se mi vtipné dialogy, vykreslení hlavních třech postav. Jen se změnou věku se mi změnila priorita v oblibě Boddieho a Doyla :). Pro mě nestárnoucí seriál.

plakát

Labyrint (1986) 

Pro mě velká vzpomínka. Bylo mi asi cca 8 let v té době tahle pohádka pro mě byla zážitek, proto mi i utkvěla v paměti a teď po letech jsem jí pustila své dceři. Koukala jsem s nostalgii a pořád se mi moc líbí. David Bowie je nezapomenutelný. Prostě pohádka bez zbytečného násilý a hrůzostrašných efektů.